Csizmát fel lehet még venni? Vagy inkább már cipő? (beszélgetés)
Szerintem még nyugodtan lehet csizmát hordani.
Bár én amúgy is fázós vagyok.:)
Az élet tele van furcsaságokkal ..... és közhelyekkel .... :o))
A 15-20 fokban szerintem is meleg már a csizma .... de így 10 körül még elmegy ..... szerintem ..... de mindenki azt vesz fel, amit akar ..... szíve joga ..... :o))
Sokszor azzal kergetem az őrültbe a recepciósokat, kollégákat, hogy amikor mindenki már vagy még csizmában jár, megjelenek MBT szandálban. :D (Természeten a hó kivétel.)
Magyarul: mindenki abban jár, amiben akar. Legyen bármilyen évszak.
Na, tegnap még simán felvettem a csizmát reggel, délután meg már tisztára tavasz volt. (akkor már nem esett az eső) Kénytelen leszek a téli cipőket eldobozolni és előbányászni a család félcipőit.
Ettől függetlenül azt mondom, hogy ha valaki fázós, miért ne vehetne fel csizmát? Ma már minden évszakban lehet hordani, és biztos, hogy aki most felveszi, nem a hótaposójára gondol.
Ja, és pár nap múlva max.9 fok lesz árnyékban... :)
Szia!
Én még simán felveszem,persze itt nem hótaposóra gondolok:)Mindenki más,én már akkor kesztyt húzok,mikor még szinte senki,kissé fagyos vagyok.
Igazán már nincs is átmenet,volt olyan év,mikor csizmiből sokan pacskerba bújtak velem együtt
Mindent lehet, ki hogy szereti.
Ma még én is bokacsizmában voltam vásárolni.
Ma 21 fok van-volt,és sütött a nap is.Nem hinném hogy ilyen időben,de 15fokban sem vennék fel csizmát,maximum velúr vékony vádliig érő csizmát,ami nem fekete.
Hát nekem van cipőm :DDD
Nem lehet! Március 1-től törvény tiltja a csizma viselését közterületen!
Jááááááájj!
A csizmától is függ a cikisége.
Ha vékony rövid-szárú,akkor mehet.
Ha bélelt hosszú , akkor már nem.
Na neeee! Már ilyen dolog eldöntéséhez is fórum kell???
Abban kell menni amiben jól érzed magad! A többi ember az utcán le sem tojja, hogy mi van az ember lábán, ha nem valami extrém dolog. És ha extrém akkor is mi van? Ha neked úgy kényelmes, fikarcnyit sem számít hogy másnak mi a véleménye.
Nem ciki sztem.Én is abba járok még,átmeneti cipőnek nekem "csak" sport cipőjeim vannak.Azon kívül meg papucs és szandál.
Az cikibb,ha valaki felveszi a nyitott szárú cipőjét téli kabáttal.:)
További ajánlott fórumok:
- Fel lehet már venni a csizmát?
- Széles vádlira hol lehet dupla szárvastagságú terdig érő női csizmát kapni?
- Nem tudja valaki hol lehet ehhez hasonló csizmát venni?
- Hol lehet női, lapostalpú csizmát venni?
- Nem tudja valaki, hogy hol lehet ehhez hasonló csizmát venni?
- Budapesten hol lehet olcsóbban nem használt csizmát venni?