Fel lehet már venni a csizmát? (tudásbázis)
Én már felvettem az őszi csizmám:D
Vékony velúr,pont jó volt:)
Csütörtökön megbotlottam a lépcsőn, megfájdult és bedagadt a lábam, ezért csak papucsot tudtam a lábamra felhúzni.
Szombaton voltunk étteremben, természetesen magassarkú papucs volt a lábamon. A mellettünk ülő asztalnál a pár női tagja csizmát viselt. Jól mutattunk egymás mellett. :)
Úgyhogy szerintem is simán felveheted a csizmádat.
Amúgy a múlt hét közepén nálunk 12 fok volt délután 3kor, és én csizmát vettem..
Mindenki amiben jólérzi magát..
Ha fázol, ne a trendnek, vagy az "íratlan szabályoknak" akarj megfelelni, hanem a szervezetednek, ami nem akar megfagyni:)
Szia!
Simán felveheted!!Én már akkor kesztyűt húzok,mikor még senki,aztán az ismerőseim másnap kesztyűben jelennek meg,mondván,hogy Nekeik is fázott a kezük,csak nem merték felvenni.Ez olyan hülyeség!
Csak nálunk van ez így,sok más országban,ha nyáron ilyen idő van,simán felveszik a csizmát,hisz nem az évszak számít,hanem az időjárás!
Csak érintőlegesen kapcsolódik ide, de már régóta tartogatom magamban: nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek...
Augusztus utolsó hétvégéjén lakodalomban voltunk. Fedett helyen, de több órát vonultunk az utcán a szokatlanul hűvös, esős időben. Fiatal húszon éves lányok minimál pántos minikben harisnya nélkül.
én is készítettem szexi kivágott ruhát, de az időre való tekintettel változtattam. Sajnáltam őket, hogy a divat fontosabb nekik.
nem azért,de ez mért kérdés?:)
ha fázol természetes,hogy felveszed!ne érdekeljen hogy mit gondol más,nem Róluk van szó!
másrészt inkább ne akarj felfázni pusztán azért,mert fázol,és nem mersz csizmát felhúzni!
Amúgy itt is rohangálnak a vastagabbik tavaszi-őszi kabátban.
Az öregasszonyokon meg láttam steppelt kabátot kötött sállal. Muris látvány volt augusztus végén, de inkább ez, mint megfagyjon az ember.
Csizmát fel! ;)
Mi a szösz korai a csizmán..? Most néztem.. +10fok!
Nem egy szeptemberi időjárás. Ok. ne síbakancsot vegyen fel az ember lánya, de egy vékonyabbat miért ne? Főleg, ha fázik?
Mi a fontosabb az egészséged vagy a divat?
Szerintem ne törődj azzal kit mit gondol a csizmádról vagy éppen arról hogy mi van rajtad.
Öltözz melegen ebbe a vacak időben, különben úgy jársz ahogy én...
Tegnap este is egy az egyben TÉLSZAG volt... Megvisel, hogy vége a nyárnak.
Ha fázna a lábam, én is felvenném, kit érdekel, mit szól más? :D
Nem megyek ki a házból:D
DE!!!Van arra az estre yeti csizmám:D
További ajánlott fórumok:
- Széles vádlira hol lehet dupla szárvastagságú terdig érő női csizmát kapni?
- Csizmát fel lehet még venni? Vagy inkább már cipő?
- Nem tudja valaki hol lehet ehhez hasonló csizmát venni?
- Hol lehet női, lapostalpú csizmát venni?
- Nem tudja valaki, hogy hol lehet ehhez hasonló csizmát venni?
- Budapesten hol lehet olcsóbban nem használt csizmát venni?