Csizma, téli kabát. nincs hozzá jó idő? (beszélgetés)
figyi! Bulizni a -15-ben is szandiba járnak a Divat Macák :)))) Miért csoda, h a + 6-8-ban melege van , és felkapja a szandit? :DDDDD
(pedig ez nagyon nem divat kérdése.... akinek esze van, az télen se buliba, se sehova nme vesz fel nyitott cipőt.... illetve áprilisig, hacsak el nem sivatagosodunk, a téli ruhatárát se cseréli le a legújabb tavaszi/ nyári kollekcióra)
Hát én még nem tettem el sem a télikabátomat, sem a csizmámat. Nincs még annyira jó idő, mint amilyenek a szobából látszik amikor süt a nap.
A minap a párom a vékonyabbik kabátjában ment el itthonról, hát meg is bánta. Mikor hazajött panaszkodott, hogy fázott. Pedig ő nem egy fagyos típus, mint én.
Amúgy láttam tegnap egy csajt, hosszú, térd fölé érő csizmában és rövidnadrágban, illetve derékig érő dszekiben és úgy összehúzta magát, mert szerintem reszketett a hidegtől. Na, ez a ciki. Szerintem.
Ezzel azt üzenem, vedd fel nyugodtan a téli kabátot, ha úgy érzed, fázol, nem kell majmolni az idiótákat, akik csak a divat miatt képesek magukat sanyargatni.
Hát, vessetek meg, de én ma felvettem a téli kabátomat, ami egy kis bunda. Március 2 ide vagy oda, hidegebb van, mint február 28-án volt, pedig a Nap is süt.
Szóval ne mazt kell nézni, miylen dátumot írunk, hanem hogy miylen az időjárás. és azt már gyerekkorunkban megtanitják velünk (jobb esetben) hog az időjárásnak megfelelően kell öltözködni. Kedves rege27.
Úgy tünik, lehet, hogy ciki.
Ezért is indult a fórum, bizony ezt el kell dönteni!
További ajánlott fórumok:
- Leghosszabban összetett szó melynek nincs vége, mert mindig teszünk hozzá valamit
- Ti mit tesztek, ha a párotok erőlteti, de nektek nincs kedvetek hozzá?
- Fekete csizma, csokibarna kabát... Milyen színű táska kellene hozzá?(vagy "ma" már oly' mindegy?)
- Furcsa barna színű csizma. Mit vegyek fel hozzá? :S
- Egy kekizöld ("fáradt") kabáthoz, milyen táskát, sálat, csizmát viselnél?
- Kislányomnak nincs konkrét hótaposója, viszont van goretexes, és sympatexes csizmája is. Szerintetek ez jó hótaposó helyett?