Csirkemellcsíkok zöldséges édes-savanyú mártásban recept
A Csirkemellcsíkok zöldséges édes-savanyú mártásban hozzávalói:6 főre
80 dkg csirkemell
10 dkg vaj
só, bors
1 üveg édes-savanyú mártás
1 nagy szál sárgarépa
20 dkg brokkoli
20 dkg mirelit kínai zöldség
A Csirkemellcsíkok zöldséges édes-savanyú mártásban elkészítési módja:
1.A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, seprenyőben kb. 3 dkg vajon átforgatjuk, hogy megfehéredjen, sózzuk, borsozzuk, és lefedve puhára sütjük. 2.A sárgarépát vékony karikára vágjuk, vajon pirítjuk, finoman sózzuk. Ne pároljuk túl, inkább friss, roppanós legyen. 3.Ugyanígy járunk el a mirelit zöldségekkel. 4.Ha minden megfőtt, megpárolodótt, megpuhult, a csirkemellhez öntjük az üveges szószt, a zöldségeket és összeforraljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2017. máj. 20. 06:26
A csirkemellcsíkok zöldséges édes-savanyú mártásban elkészítési módja és hozzávalói.