Csirkemájkrém recept


fél kg csirkemáj szív nélkül
1 nagy fej vöröshagyma
2 tk mustár
1 ek ketchup
só
bors
olaj
majoranna
A Csirkemájkrém elkészítési módja:
A májakat 3-4 darabba vágom, kevés olajon megsütöm só nélkül. A nagymát olajon megdínsztelem. Mély tálba teszem a sült májat, a dínsztelt hagymát, sóval, borssal, majorannával, mustárral, ketchuppal ízesítem, s annyi olajat teszek hozzá, hogy krémes állagú legyen. Én botmixerrel szoktam összetörni. Lilahagymával, pirítóssal, vagy friss barna kenyérrel isteni!
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: _kleo_, 2008. dec. 27. 14:57
A csirkemájkrém elkészítési módja és hozzávalói.