Csirkemájkrém recept

Elkészítési idő 25 perc

A Csirkemájkrém hozzávalói:
fél kg csirkemáj szív nélkül
1 nagy fej vöröshagyma
2 tk mustár
1 ek ketchup

bors
olaj
majoranna


A Csirkemájkrém elkészítési módja:
A májakat 3-4 darabba vágom, kevés olajon megsütöm só nélkül. A nagymát olajon megdínsztelem. Mély tálba teszem a sült májat, a dínsztelt hagymát, sóval, borssal, majorannával, mustárral, ketchuppal ízesítem, s annyi olajat teszek hozzá, hogy krémes állagú legyen. Én botmixerrel szoktam összetörni. Lilahagymával, pirítóssal, vagy friss barna kenyérrel isteni!


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A csirkemájkrém elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook