Csirkecsorba recept

A Csirkecsorba hozzávalói:
1 csirke
1 vöröshagyma
2-3 zöldpaprika, paradicsom
1 kis fej karfiol
0,5 kg burgonya
3 evőkanál olaj
pirospaprika, só


A Csirkecsorba elkészítési módja:
A hagymát az olajon üvegesre pároljuk, meghintjük pirospaprikával, beletesszük a darabokra vágott csirkét, ráöntünk fél pohár vizet, és 10 percig pároljuk. Hozzátesszük a negyedekbe vágott paradicsomot, a cikkekre vágott paprikát, és a rózsáira szedett karfiolt. Lefedve együtt pároljuk kb. 15 percig. Hozzáadjuk a hasábokra vágott burgonyát, felöntjük vízzel és készre főzzük.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A csirkecsorba elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook