Csirke juharszirupos-narancsos mázzal recept
25 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
216 kcal
2 gramm
8 gramm
4 csirkemellfilé
3 ek juharszirup
1 ek magos mustár
1 narancs reszelt héja
1 ek szójaszósz
A Csirke juharszirupos-narancsos mázzal elkészítési módja:
1. Mindegyik csirkemellet vágjuk be néhányszor átlósan. Tegyük a többi hozzávalót széles, lapos tálba, és keverjük össze. 2. Forgassuk bele a csirkemelleket úgy, hogy a keverék mindenhol egyenletesen bevonja. (Ha nem akarjuk azonnal megsütni, lefedve, hűtőben eláll még 24 óráig.) 3. Süssük a mellek mindkét oldalát pár percig (grillen a legjobb - sütés közben kenegethetjük a megmaradt páclével)
Friss salátával tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: freshlinda, 2007. szept. 21. 15:22
A csirke juharszirupos-narancsos mázzal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.