Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirke juharszirupos-narancsos mázzal recept

Csirke juharszirupos-narancsos mázzal recept

Elkészítési idő 25 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Kalória 216 kcal
Zsírtartalom 2 gramm
Szénhidráttartalom 8 gramm

A Csirke juharszirupos-narancsos mázzal hozzávalói:
4 csirkemellfilé
3 ek juharszirup
1 ek magos mustár
1 narancs reszelt héja
1 ek szójaszósz


A Csirke juharszirupos-narancsos mázzal elkészítési módja:
1. Mindegyik csirkemellet vágjuk be néhányszor átlósan. Tegyük a többi hozzávalót széles, lapos tálba, és keverjük össze. 2. Forgassuk bele a csirkemelleket úgy, hogy a keverék mindenhol egyenletesen bevonja. (Ha nem akarjuk azonnal megsütni, lefedve, hűtőben eláll még 24 óráig.) 3. Süssük a mellek mindkét oldalát pár percig (grillen a legjobb - sütés közben kenegethetjük a megmaradt páclével)

Friss salátával tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A csirke juharszirupos-narancsos mázzal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook