Csire Zoltán autósiskoláját ismeri valaki (Gödöllő és környéke)? (tudásbázis kérdés)
Ha gondolod hivatkozz rám nyugodtan. A Petőfiben a gazdasági irodában dolgoztam, a terembérletet és a számlákat intéztem a Zoltánnal.
Remélem nem fogsz csalódni!
Sok sikert!
Nem akarok sok órát venni, csak 3 éve tettem le a jogsit, és azóta alig vezettem.
Nem igazán ment jól a vezetés, de biztos belejönnék, csak inkább kifizetek pár ezer forintot, és magabiztosabban vágok neki. Jó lenne néhány kört tenni egy oktatóval itt Gödöllőn, aztán meg egyedül. Sajna a férjem nem igazán vállalkozik rá, hogy segítsen, mindig halogatta, így inkább fizetek valaki másnak a segítségért.
Azért kérdeztem amúgy, hogy valaki ismeri-e, mert ugye az ő ára a legalacsonyabb, és ilyenkor az ember kicsit bizonytalan tud lenni. De ezek szerint nincs gond, úgyhogy asszem ő lesz a nyerő.
Köszönöm, hogy segítettél!
Én nem a Zoltánnál tanultam. Mint embert ismerem és korrekt, udvarias.
A tanításról pedig nehéz véleményt mondani, mindannyian másak vagyunk. Azonos dolgokra másként reagálunk. Azt meg NE MOND, hogy béna vagy. CSAK RUTINTALAN!
Gyakorlatot nem az oktatótól fogsz szerezni! Kevésbé forgalmas időszakban ülj be az autóba és indulj el egyedül egy kijelölt útvonalon. Garantálan lefogysz 3-4 kilót, de hidd el ez a legjobb.
Van jogsim, csak gyakorlatom nincs. Felhívtam a közeli autósiskolákat, és az ő ára volt a legjobb. Csak az érdekelne, hogy milyen ember, hogy tanít, ilyesmi.
Nekem egy nagyon türelmes oktató kellene, mert elég béna vagyok.
Igen. Nyaranta az iskolánkban bérelt termeket a Zoltán. Mindig nagyon korrekt volt.
Mi a kérdés?
További ajánlott fórumok:
- Mikulás programok Gödöllő és környéke
- Baba-mama tornát keresek Gödöllőn vagy környékén. Tud valaki segíteni?
- Bécsben, illetve környékén van-e olyan autósiskola, ahol magyarul is oktatnak (B-jogosítvány)? Mi a neve & a címe?
- Gödöllő környékén jó asztalost tud valaki? Aki egyedi bútor készítését is vállalja, megfizethető áron?
- Tud valaki C kategóriás autósiskolát Sülysáp környékén?
- Melyiket válasszam: Újpesti autósiskola, Spuri suli, Padlógáz, Becsei? (XIII. ker vagy IV. ker környéke)