Csípő érzés,de nem minden vizeléskor. Lehet a hormonok miatt? (tudásbázis)
Ja, meg a fejére is eshet egy tégla.
Basszus, 36°C van, a párnázott ülésen pedig nem fog felfázni. Felfázás egyébként sem létezik, a hólyaghurutot baktérium okozza, a hideg (a test hirtelen lehűlése) legfeljebb rátesz egy lapáttal, mert a a lehűlt szervezet védekezőképessége csökken.
Ne mértem miért ne ihatnál medveszőlő teát. Semmi olyan nincs benne, ami gátolná a stimuláció!
Egyébként a hormonok nem okoznak felfázáshoz hasonló tüneteket.
Ha a házidokid szabin van, akkor van helyettesítés! Amúgy is az asszisztensek szokták megnézni a pisit!
Csak mondom, hogy egy uro infekcióval kicsit nagyobb bajt okozol magadnak, mint egy kis teával, vagy tőzegáfonyával, ne adj isten gyógyszerrel.
Szabin van a doki, nincs ma rendelés. Medveszőlő kilőve, mondtam, hogy lombikozunk, nem lehet olyankor használni. Majd a patikában mondanak valami okosat biztosan annak tudatában, hogy hormoninjekciózom magam és leszívás előtt vagyok.
De köszi.
Vigyél egy kis pisit a házidokidhoz, ott rögtön meg tudják nézni ,hogy van egy valami gond a pisiben. Annak megfelelően fognak ajánlani vagy felírni valamit.
Walurial max egyébként nagyon jó, meg még mellé plusz tőzegáfonya, medveszőlő tea. Ezek csak akkor, ha nincs akkor gond a pisiben. Ha meg igen, akkor úgy is antib-t kapsz.
Sziasztok.
Tegnap figyeltem meg először és most hajnalban megint érzem a hólyagom, hogy szurkál és az előbb mikor pisiltem csípett. Lombikozunk és hormont kapok szájon át szedendőt és injekciót is még egy ideig. Igyekszem ma elérni a meddőségit, hogy lehet-e ettől a problémám, de ha tudnátok ötletet adni milyen készítményt lehet hormon stimuláció mellett szedni ilyen gondokra, vagy van ilyen tapasztalatok, azt megköszönném. Ülőfürdő, Urzinol természetes kilőve, a stimuláció miatt.
További ajánlott fórumok:
- Potencia és hormonok tabuk nélkül
- A beteg ember hogyan fogyjon? Hogyan győzzön a hormonok ellen?
- 40-es éveid közeledtével kinoznak a hormonok?
- Van itt valaki aki pajzsmirigy alulműködésre hormonokat szedett? Mik voltak a tapasztalatok, és mennyi időn belül?
- A felfázással mindig együtt jár a fájdalom vizeléskor? Kinek milyen tünetei vannak?
- Mit tegyek, ha szinte minden mozdulatomnál fogdos a görcs? Csipötöl lefele.