40-es éveid közeledtével kinoznak a hormonok? (beszélgetés)
semmi... 38 leszek idén. de nálunk a családban nem tudok senkit, akinek ilyen gondja lett volna. ott nézz körbe, ha él anyukád, hogy vele hogy volt. meg kikérdezni, aki tud a felmenőkről.
ha tényleg horemonok, sokat segíthet a családi legendárium, hogy lehet ezen túllenni.
Én pl innen sejtettem, hogy gyors szülésem lesz, és lehet nem fogok vajúdni. elmeséltem a szülésznőnek, lehet e iylen, és aztmondta, bizony. és készüljünk is úgy, mertha mindkét ágon ugyanúgy ment a dolog, 80% hogy ez lesz. aztán elpoénkodott, hogy levezeti a szülést a parkolóban is ha kell:D :D De a klimaxra ugyanez a helyzet, valakinek nagyon nagyon sokáig tart, és hamar kezd megbolondulni a dolog, valakinek meg csak elmarad kb, és jónapot. De a közvetlen öröklés hogy hogy volt, az segíthet sokat ebben, nem mi ;) itt mag azt tudhatod meg, hogy lehet könnyebben viselni esetleg . (remélhetőleg kapsz segítséget. bár 38 évesen, ha nem volt korai klimaxkezdet a családban, ilyen tünetekkel, én lehet elmennék egy tényleges hormonvizsgálatra biztos, ami biztos.)
Persze hogy számít a sport,de nem a női hormonoknál,a hormonok nem válogatnak.Erre vagyok jó példa,de szerintem rengetegen vannak még rajtam kívül.
A pajzsmirigyproblémámra mi nem jó?
A sport nem számít.
Magam is sportolok minden nap,és ez tart már30 éve.Mármint a sport :)
A PMS mindenkinél más, de ha más tünet mindig, akkor mégsem ugyanaz, nem igaz?
Ha csak 8 hónapja, akkor még szerencsés is vagy, másokat egy életen át kínoz :)
Jóvanna, nem akarom én elbagatellizálni.
KIváncsi lennék, hogy van-e itt köztünk olyan nő, akit kinoznak a hormonok, mert engem rendesen ki kezdtek.
Minden menszi előtt két héttel már elkezdődik a rossz közérzet,pl étvágytalanság-farkaséhség,álmatlanság-aluszékonyság,hasmenés-székrekedés, hányinger, heves szivdobogás, forradás és még sorolhatnám. Persze ezek havonta váltakoznak,sokszor még a menszesz ideje alatt is tart, igy sikerül egy hónapban egy hetet jól lennem.Ezt már lassan nyolc hónapja figyelem, de már az idegeimre kezdett menni. Most utolsó alkalomkor nem kezdett ki két héttel hamarabb, viszont a menszesz ideje alatt csak el kapott, de amit meg figyeltem most első alkalommal, hogy szeretkezés után is hasonló tüneteim voltak, napokig hányinger.
Ha van vkinek hasonló ossza meg velem. Köszönöm!
Benézek még, de nem tudok maradni, mert dolgozóba vagyok:)Viszont nagyon várom a hozzászólásokat!
További ajánlott fórumok:
- Lelkizzünk! Mire vágysz, így az ünnep közeledtével?
- Szerintetek megérzi az ember saját halálának közeledtét?
- Ilyenkor az ünnepek közeledtével a szingli emberek nyitottabbak a párkapcsolatokra az érzelmekre, magányosabbak, mint máskor? Mit gondoltok?
- Karácsony közeledtével ti szoktatok adományozni védőnőn, családsegítőn keresztül?
- Sziasztok, ősz közeledtével fogtok adni valamilyen vitamint a gyerekenek?
- Munka-para a gyed lejárat közeledtével!!!!