Csípő érzés, felfázás? (tudásbázis)
Na igen, így nagyon nem jó, hogy csak úgy felírnak valamit, ami általában jó, ezt így nem szabadna. Nekem Augmentint írtak először, úgy tűnt, elmúlt tőle, de pár hétre rá kiújult. Akkor csináltak tenyésztést, és kiderült, hogy az Augmentinre ez a baci rezisztens, csak elnyomta egy kicsit a tüneteket. Utána már nem emlékszem, mit kaptam, de a laboros papíron felsorolták azokat a gyógyszereket, amik a bacimra hatásosak voltak, és az urológus választott.
ÉS így tényleg baromi sokba került a dolog, mert tök fölöslegesen vettem meg és szedtem be az Augmentint.
Egyébként ezek a csodakapszulák nem kerülnek pénzbe? Gondolom, nem ingyen adják ezeket sem...
Ha tényleg valami fertőzés, akkor meg szedheted rá ezeket a gyógynövényes cuccokat akármeddig, nem fog használni, mert nem pusztítják el a kórokozókat.
ATB=antibiotikum
Normaflore-t kell szedni mellé, akkor nem lesz baja a flórádnak. Ha mindig kiújult, akkor rosszat írtak fel. Nekem is volt egy felfázásom, ami kiújult, akkor csináltak tenyésztést, és kiderült, hogy olyan baci okozta, ami az első ATB-re rezisztens volt. Utána kaptam olyat, ami hatásos volt rá és végleg elmúlt.
Sajna még nem múlt el :( holnap lehet h meg kell vennem azt a sz@r gyógyszert :( odalesznek a flóráim :( Az antibiotikumban azért nem bízom, mert régebben is azokat írták fel és mégis mindig újra visszajött. És persze a hasznos baktériumokat is kiöli úgyhogy azt is pótolni kell az is pénz, ördögi kör.
Mi az az ATB?
Régebben én is szedtem cran c-t de nekem nem használt :( egy volt ami használt a cystase nevű tőzegáfonyakapszula, csak azt most itt nem tudok beszerezni, az csak pesten kapható.
Szerintem mindenképp orvos, és ha kell, rendes gyógyszer, különben mindig vissza fogsz esni, ha nem kezelik ki rendesen. És ha kell, akkor ATB, nem az ördögtől való az sem.
A gombát szerintem nem mutatja ki a vizelet, az nem is abban van. Elmúlik magától is, csak nem mindegy, mennyi idő alatt és esetleg nem lesznek -e szövődmények vagy nem újul -e ki, ha nem kapsz megfelelő kezelést.
A segítségeteket szeretném kérni. Igazából nem tudom mi ez de már előfordult párszor velem. Felfázás vagy hólyaghurut nem tudom. Ma dél körül kezdődött, hogy elkezdett csípni, de sajnos nem csak pisiléskor hanem egyfolytában csíp a hüvely környékén mintha erőspaprikával kenték volna be. Vettem bio tőzegáfonyalevet, meg gyógynövény teát. Nagyon sokat ittam de nem nagyon múlik. Délután kicsit jobb volt, de most megint csíp. Voltam ügyeleten is délután, kértek pisimintát, azt meg is vizsgálták, nem találtak benne semmit. Megvizsgálták a hasamat is, derekamat, ott is rendben volt, nem fájt meg nem is fáj sehol. Csak ez a szörnyű csípés és nem csak pisiléskor hanem egyfolytában. Még nagyon régen volt ilyen és akkor is antibiotikumot írtak fel. Attól elmúlt de mindig visszajött de nem annyira erős formában. Volt hogy segített a tőzegáfonyalé és Önöknél is vettem már a cystase tablettát, az is jó volt. De sajnos most nem segítenek ezek. A doktornő azt ajánlotta, hogy várjunk pár napot és ha ezektől a természetes dolgoktól nem múlik akkor vegyem meg az antibiotikumot. Cifrant írt fel. De én nem nagyon szeretnék antibiotikumot szedni, mert még a doktornő is mondta hogy tönkreteszi a flórákat és amúgy sem szeretem a gyógyszereket. De sajnos ha nem múlik kénytelen leszek megvenni. De lehet hogy az se fog segíteni, mert az egyik barátnőmnek se segített. A cifranról is olvastam itt jókat rosszakat hát nem tudom :(
Végre szabin vagyok a balatonon pár napja és nem tudom emiatt jól érezni magam :( Pedig nem mentem még be a vízbe sem, úgyhogy attól sem lehet. Sosem értettem hogy mitől van az hogy folyamatosan csíp, mert másnál úgy hallottam csak akkor van csípő érzés ha pisilnek. Néha olyan égő érzést is érzek, biztos van ott valami baktérium. De a vizeletminta nem mutatta az is érdekes. Félek, hogy ha ezek a bio dolgok már nem segítenek akkor mi lesz. Mert volt hogy a tőzegáfonyaléből ittam kétszer 1 dl-t és elmúlt, de most az se segít :(
Előre is köszi:Zsu
További ajánlott fórumok:
- Egyszeri vagy krónikus felfázásra mit tudtok javasolni?(Gyógyszereken kívül is)
- Mivel lehet csillapitani a fájdalmat, és azt az égő, csipő érzést ha aranyér van kialakulva?
- Torokgyulladástól lehet fehér lepedékes a nyelv, valamint ételre-italra csípős érzés?
- Csípő érzés,de nem minden vizeléskor. Lehet a hormonok miatt?
- Tapasztalt már valaki olyat, hogy orrfújáskor csípő fájdalmas érzés a szem belső felén?
- Sperti végpélkúp használata után normális a csípő érzés percekig?