Csinos akarok lenni!!!Elég volt már a hajból! (beszélgetős fórum)
Most 18.-án lesz 15 hós, és Mánuel Zoltánnak hívják.
sok segítségem van, de még így is nehéz. De majd ha együtt fognak tudni játszani, akkor talán könnyebb lesz. Egyébként amíg kicsik a gyerekek, addig sok mindenben korlátozva vagyunk, így meg csak egyszer van ilyen probléma :)
Neked mennyi idős a gyermeked? Hogy hívják?
O hát akkor ti ügyik vagytok! És nem nehéz két kicsivel? Én nem tudom most elképzelni hogy legyen még egy kicsim.
azt szerettük volna, hogy 2 éven belül jöjjenek, hogy folytonos legyen a gyedem, és hát első próbálkozásra összejött :)))
Ti szerettétek volna hogy kis korkülönbség legyen köztük?
Édes lehet ahogy mondja neki:-)
2. szülinapja volt.Hát olyan szeretem-szeretem kapcsolat, de ez teljesen természetes. Ha nem fáradt és nyűgös a nagy, akkor nagyon aranyosak együtt :) Olyanokat mond neki ha sír : "semmi baj Szandika, anya mindjárt jön " :))))))
Mennyi idős a lányod, szereti a picit?
nekünk a szülinap miatt van sok süti
Nekünk is maradt még egy kötözött sonkánk, de sütiből semmi nem maradt, pedig sokat sütöttem.
gratula :)
De a neheze csak most jön. Elég sok sonka és süti maradt meg :(
Nekem is kellemes meglepetés volt a ma reggeli mérlegelés, én sem híztam semmit:-)
... csak rá álltam, és kellemes meglepetés volt, mert nem híztam :)))))))))))))))
ma reggel már a barátom volt a mérleg, jó eredményt mutatott, de ma bűnöztem. Ma van a lányom szülinapja, és jött a nagy vendégsereg... az biztos, hogy holnap nem állok a mérlegre :(
Akkor máe növöget:-) Az én kisfiam 6 hetes volt mikor elkedztem szép fokozatosan tornázni. Féltettem a tejem, de szerencsére nem lett semmi baja, még most is van és cicizik is, pedig már 15 hós lesz.
Én nem készülök a Húsvétra mert vendégségbe megyünk :-D
Amúgy elvagyok,minden ok,haladok a célom felé :-D
Szia! Nincs semmi különös, készülök a Húsvétra. És veled mizu?
Nem is kell,csak szépen lassan :-)
én is elkezdtem tornázni (csak úgy lájtosan), és nem is zabálok annyit.
Nekem - mivel szoptatós vagyok - nem lehet túlzásba vinni
Ügyi vagy:-) Mit tornáztál?
Én itt vagyok :-) Sikeresen tartom magam a terveimhez :-) Torna is volt úgy hogy minden oké :-D
Szia!
Nekem a mai a 3. tornamentes nap, így holnap muszáj lesz rávennem magam a mozgásra.
Sziasztok csajok!
Nekem is nagyon bele kell húznom. Április 30-án lesz a barátnőm ballagása, addigra 4 kilót le szeretnék adni.
Taposóztam, erre eltört a taposóm:S
Hasaztam és súlyzóztam helyette. Holnap remélem sikerül megjavítani a gépet.
További ajánlott fórumok: