Csevap (Szerb specialitás) recept
30 perc
Szénhidrátszegény
A Csevap (Szerb specialitás) hozzávalói:
40 dkg darált marhahús,
20 dkg darált sertéshús,
4 gerezd fokhagyma,
bors,
só,
1-2 kanál olaj,
4 fej vöröshagyma
A Csevap (Szerb specialitás) elkészítési módja:
A kétféle húst a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával jól összedolgozzuk, majd kb. 5 cm hosszú és 2 cm széles kolbászkákat formálunk belőle vizes kézzel. Olajon kisütjük, és sok apró kockára vágott vöröshagymával tálaljuk.
Aki nem szereti a fokhagymát, ne tegyen bele, az étel jellegét nem rontja a hiánya.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ördög, 2006. aug. 13. 18:19
A csevap (szerb specialitás) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.