Cseresznyés -meggyes pite recept


8 dkg porcukor
3 tojás
1 vanília rúd magjai
15 dkg liszt
2,5 dl tej
2,5 dl tejszín
csipet só
1 marék kimagozott cseresznye
1 marék kimagozott meggy
A Cseresznyés -meggyes pite elkészítési módja:
A gyümölcsöket kimagozni,a tojásokat robotgéppel habosra keverni a cukorral és a csipet sóval. Hozzáadni a lisztet, a tejszínt és a tejet, valamint a vaníliarúd kikapart magjait is, ezekkel is összekeverni. A sütőt 180 fokra előmelegíteni. A formát kikenni vajjal és kilisztezni. Beledobálni a gyümölcsöket és ráönteni a ´tésztát .
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: trebor, 2008. jún. 17. 18:38
A cseresznyés -meggyes pite elkészítési módja és hozzávalói.