Cseréptálas szűzpecsenye recept
A Cseréptálas szűzpecsenye hozzávalói:2 db szűzpecsenye
2 nagy fej vöröshagyma
25-30 dkg gomba
5-6 nagyobb burgonya
szeletelt szalonna
só
ételízesítő
bors
A Cseréptálas szűzpecsenye elkészítési módja:
A tál aljára szalonnacsíkokat terítek, erre kockázom a burgonyát, a hagymát, a gombát. Sózom, ételízesítővel is meghintem ízlés szerint. A szűzpecsenyét ujjnyi vastagra felkarikázom, és rárakom a gomba tetejére úgy, hogy mindent betakarjon. Sózom, borsozom, és letakarom a szeletelt szalonnával. 1 óra alatt gyönyörű pirosra sül. Egytálételnek kitűnő, laktató. A burgonyából lehet többet is rakni, ha nagyobb létszámra készül.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2012. febr. 2. 20:48
A cseréptálas szűzpecsenye elkészítési módja és hozzávalói.