Csavart csirke recept
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Csavart csirke hozzávalói:
csirkemell filé
fitt lapka sajt
fü.főtt sonka szelet
hústű
margarin ewa
majoranna
fokhagyma
hagyma
bors
egy fitt tömlős sajt
A Csavart csirke elkészítési módja:
a csirkemelleket vékonyra kiverjük, középre beletesszük a sonkát, lapka sajtot, és felcsavarjuk, ha nem áll meg hústűvel megtüzzük. forró margarinba elősütjük szép pirosra, enged kis levet is, de én is öntöttem rá, miközben sül a sütőedménybe folyik ki sajt is, tehát el kezdett sürüsödni. tettem bele átnyomott fokhagymát, vöröshagyma szeleteket, és sok majorannát, és egy tömlős sajtot. beboritva a tekercseket megfőztem. köretként: sajtos karfiol és kanári krumplit csináltam
a kanári krumplit is felteszem, mert nagyon finom, és nálunk érdekes kaja, mivel mi nem igy esszük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: danya, 2008. jún. 23. 05:57
A csavart csirke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.