Csatos póthaj (beszélgetés)
Sziasztok!:) Lenne egy eladó 50 cm hosszú fekete színű (100g) Remy hajam:) hajszínt váltottam és úgy gondoltam hátha másnak még jól jöhet:) Teljesen jó állapotban van,nem szintetikus!! lehet festeni ,göndöríteni (képet rakok fel róla)ha esetleg valakit érdekel írjon üzenetet!Igen csak áron alul adom, az a célom ,hogy valaki szeretettel használhassa:)Puszi nektek!:)
Szia Lillus1989! Tudnál képet küldeni a hajról?
Sziasztok csattos póthajat szeretnék de én is nehezen találok jót vagy nagyon drága vagy nincsen a hajszínembe, mert nekem ilyen közép barna szinem van. Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm !
Sziasztok csatos póthajat szeretnék újat csak hát nehezen találok mert intenzív vörös színű a hajam gondolkodom hogy veszek valamilyet és majd befestem igaz nem nagy kedvem van vele babrálni ti hogy festenétek be???
55cm hosszú 110grammos haj, sosem használt csak kibontottam, nagyon szép fényes hajszálak, szálirányos (nem gubancolódik) I. osztályú Remy haj. 15000 forintért vettem 11000ért odaadnám, azonnal elvihető. Szőkésbarna árnyalat, a teteje banásabb és OMBRÉSAN világosodik ki szőkére a vége :)
55cm hosszú 110grammos haj, sosem használt csak kibontottam, nagyon szép fényes hajszálak, szálirányos (nem gubancolódik) I. osztályú Remy haj. 15000 forintért vettem 11000ért odaadnám, azonnal elvihető. Szőkésbarna árnyalat, a teteje banásabb és OMBRÉSAN világosodik ki szőkére a vége :)
képet tudok küldeni
indiai 50cm-es szőke csatos póthaj eladó!SZEMÉLYES ÁTVÉTEL! CSAK FEJÉRBEN ! Árban megegyezünk!
Sziasztok!
Én fekete, csatos póthajat keresek! De csak Budapesten, mert előtte megnézném, ha nem gond. :D
Eladó fekete csatos póthajam ,nagyon jó áron.Ha valakit érdekel az bátran írjon!
Valakinek volt màr brazil minőségű póthaja?tudnàtok e minőségéről bàrmiről ami e minőségre vonatkozik valamit mondani?köszke.
Sürgősen eladó egy fekete 52cm-es 150 gr-os indiai Remy csatos póthaj! Akit érdekel írjon a kbea88@gmail.com ra. Teljesen új haj, csak felpróbáltam, nekem hosszabb kellene.
Pothajjal kapcsolatban bátran kereshetsz :)
[link]
vagy innen rendelt már vki?
Légyszi irjatok már egy konkrét boltot ahol meg is lehet tekinteni őket!mert én csak ilyeneket találtam:
[link]
ami árban jó,viszont azért megnézném mielőtt rámondom az áment...
Köszi,megfogadom a tanácsod ezért is kérnék segítséget aki tud ilyen üzletet ahol csattos póthajakat árulnak (Budapesten) irjon! köszi
Szia enis rendeltem mar internetrol es nemaz jott le amit rendeltem becsaptak ha akarsz venni uzletbe vegyel!!
Sziasztok!
Csattos póthajat szeretnék venni kb 50-vagy 60cm legyen, tudtok javasolni valamit holtudnék ilyet venni? (boltba,vagy interneten csak kicsit félek rendelni mert már csalodtam neten való rendelésben)köszi
Szia! Most olvastam a kommented. Meg tudnád nekem írni, hogy kitől kaptál ilyen hajat? Előre is köszi.
Üdv: A.
Én 2 éve használok csatos póthajat és nagyon szeretem. Kényelmes, praktikus és nem roncsolja a saját hajad. A legproblémásabb talán az árnyalat kiválasztása, de ha jól van felrakva az sem feltűnő, ha van egy kis eltérés a színek közt. Gyakorlottak 5 perc alatt felcsatolják. Nagyon egyszerű! Én tudok jó árban, ha gondoljátok!
Még nem, mégcsak nézelődtem ott, láttam van sok olcsó haj, de ki tudja milyen a minősége.
Megpróbálom vele felvenni a kapcsolatot. De bevagy regisztrálva ebay-re?
Értem. Akitől ismerősöd vette ebayen annak az eladónak nemtudod a nevét véletlen? Én most készülök hajat venni, de sok negatívumot olvasok a netes hajrendeléssel kapcsolatban, ezért szeretnék biztosra menni amennyire csak lehet.
Igen, vastag, meg nekem a színe is pont megfelelő, nem kellett átfesteni, nagyon sötétbarna a hajam, az 1b színt vettem.
Köszi! És egyébként amit vettél az vastag szálú vagy vékonyabb? Amenyire én tudom az indiai hajnak vastagnak és dúsnak kellene lennie.
Szia. Én vateráról rendeltem. eladó neve: amorboy. Nála is van AAA minőségű, az valamivel drágább, de jobb.
Ismerősöm az ebay-ről rendelte. A régi neki is vateráról volt, azt mondta az neki is hullott egy kicsit, de nem volt olyan vészes, meg hát csak kibírt 1,5évet.
és még esetleg azt is, hogy az ismerősöd hol vette, sokat segítene:)
Szia, megtudnád nekem írni hogy hol vetted a hajat? Köszönöm előre is!
További ajánlott fórumok: