Csálé fogak, valóban szexi? (beszélgetős fórum)
Dehogy szexi..
Nekem a Madonna féle fog tetszik,mást meg az zavar,de amiről te beszélsz,az no szexi!
Vagy,most inkább magadat szeretnéd nyugtatni,mert csúnya a mosolyod?
Hát, ha belegondolsz, akkor rájössz magadtól is, hogy miért csináltatja meg szabályosra az ember fogait.
Kicsit segítek:)
Az esztétikán kívül a fogmegtartás szempontjából is fontos, hogy a fogak ne legyenek egymásra torlódva, megcsavarodva, illetve nagy hézagok se legyenek közöttük.
Ha feltorlódtak a fogak, akkor nehezebb tisztán tartani, mert nem férsz oda mindenhová, ami nem csak a színét teszi tönkre a fognak, hanem szuvasodni is fog, illetve büdös a lehet tőle. HA túl ritkák a fogak, akkor a teherbírásuk nem megfelelő, egy idő után eldőlnek, nehezebb lesz tisztítani őket és megint ott tartunk, hogy szuvasodik, büdös száj, stb.
Tehát ez nem csak esztétikai kérdés:)
Manapság mindenki a tökéletes fogsor után epedezik, sok száz ezert kiad fogszabályzóra, héjakra, implantátumokra stb, hogy szép szabályos fogsora legyen. De miért a szabályos fog a szép és szexi? Amikor szerintem az már unalmas, hogy minden embernek szinte szabályos, egyforma fogaik vannak. Lehet tényleg izgalmabb a kicsit szabálytalan, ferde, csálé 5 perces szél fujta fogak!!
Most nem a rohadt ápolatlan fogakra gondolok, hanem a szabálytalanokra.
Japánba már kezd változni az izlés :)
További ajánlott fórumok:
- Agykontroll: valóban működik!
- Híres irodalmi szerelmesek /de az sem baj, ha valóban létezett párok/
- Rémhír vagy valóban elviheti a civil autókat szükségállapotban a honvédség?
- A párom amfetaminfüggő. Hogyan ellenőrizhetem, hogy valóban letette-e?
- A málnalevél tea rendszeres ivása a terhesség utolsó heteiben, valóban megkönnyíti a vajúdást?
- A pozitív gondolkodás valóban jobbá teszi az életet?