Főoldal » Receptek » Savanyúságok receptjei » Csalamádé télire recept

Csalamádé télire recept

A Csalamádé télire hozzávalói:
5 kg vegyes vágott (paprika,uborka,káposzta,hagyma,zöld paradicsom...)
40 dkg cukor
1 kávéskanál borkén
1 kávéskanál tartósító (nátrium-benzoát)
3 dl 20%-os vagy 6 dl 10 %-os ecet
7 dkg só
fűszerek ízlés szerint (egész bors,kömény,mustármag,babérlevél


A Csalamádé télire elkészítési módja:
Mindezeket jól összekeverjük,másnap üvegekbe teszük.

Többször meg lehet keverni.Enged annyi levet amennyi kell.


Kategória: Savanyúságok receptjei


A csalamádé télire elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook