"CSAKAZÉRTIS BOLDOG" (beszélgetés)
Na, ebben van némi igazság. De ugye nem gondolod komolyan, hogy még 12 évembe kerül, hogy újra nőnek érezzem magam? :-))))
Na ezért lázadok én ezen a fórumon a mai társadalmi konvenciók ellen. És akkor is nő leszek, ha nem vagyok sportos, és barna a szolitól, és nem veszek minden hónapban új ruhát.
Az új szlogen: 40 után szabadlábon!
Kedves 15.hozzászóló én konkrétan arról beszéltem,
hogy az olyanok tipusu emberkék igen is jobban elviselik és tulteszik magukat a nehézségeken.
A másik fele a dolognak akik belebetegednek, mert sokkal érzékenyebbek és az egészségükben tesznek nagy kárt. Üdv.Ágnes
Amúgy nem vagyok egy modell alkat, sosem voltam. A pasik akkor is mindig imádtak, mert a szépség belülről fakad. Vidám vagyok, és ezt szeretik.
A sport meg baromi jó, mert endorfint termel, és attól is csak boldog lesz az ember, nem mellesleg jobban is néz ki tőle. Szeretek sportolni!
Világ életemben kilógtam a sorból. Vagy legalább is úgy éreztem. Az erős testalkatommal nem felelek meg a modern kor nőideálljának. Bár nem vagyok kövér, sem túlsúlyos, csak éppen nem kapok magamra ruhát! :-)
Gimi óta küszködöm egy hormonzavar miatt a bőrömmel, a pattanásokkal. És így közel a 30-hoz, két gyerekkel, újabb felismerést tettem.
Nem érdekel mások véleménye!Jól akarom érezni magam!És nem fogom felvarratni a mellem, és lefogyni, vagy salátát enni egy étteremben azért, hogy ne szóljanak meg az utcán, a strandon.
Igaz eddig sem tettem!
Csak az jutott az eszembe, hogy soha nem voltam megelégedve magammal. Még akkor sem, amikor 10 kilóval kevesebb voltam a mostani súlyomnál.Pedig most mit nem adnék érte...
De már nem vagyok az aki 10 éve voltam.Ezért ne is akarjak úgy kinézni.
Én nem megyek a bírkák után! Én így leszek elégedett és boldog!
Nem szokom le sem a kávéról (napi kettő), sem a cigiről (napi 3 szál)!
Csók mindenkinek!
Hjaj lányok, ez tényleg olyan jól hangzik... Lehet, hogy csak én vagyok béna, hogy nem tudom kivitelezni? Most valahogy nem tudok vidám és jó kedvű lenni és örülni annak, hogy MAJD jövő márciusban végre az lesz, amit MOST szeretnék :(
(msaca: Pattanásra Sudocrém, legalább ezt az egy bosszantó problémaforrást kiiktattam az életemből;)
Igazad van.
A boldogság titka az elfogadás és a szeretet. Elsősorban saját magunk és a környezetünk szeretete és elfogadása a fontos, minden úgy jó ahogy van.
A problémák meg azért vannak, hogy ne unatkozzunk.
Mennyivel jobb a nap ha lelkesen és örömmel állunk neki megoldani az adott feladatot, nem igaz?
"A baj meg sok"
Nem az a boldog ember, akinek nincsenek problémái, hanem aki megtanulja kezelni őket. ;)
Oké. Lehet, hogy ez az indítás nem pont úgy sikerült, mint terveztem. De bevállalom!
És vállalom a narancsbőrőm, a fenekem, a pattanásaimat és a korom. Mert mire betöltöm a 60-at visszasírom a mostanit mindből!
Olvasgattam a fórumok között, és arra jöttem rá, hogy folyton, valaki-mindeki, folyamatosan görcsöl és aggódik, mindig mindenért!
"Nem vagyok elég jó anya."
"Nem vagyok elég jó munkaerő."
"Nem vagyok elégcsinos."
...vékony,szép,egészséges,okos, művelt.....stb,stb
Halihó!Élvezzük már az életet!
Mindent lehet, csak mértékkel!
És tessék jól érezni magunkat.
Mert az élet rövid!
A baj meg sok!
Muszáj optimistának lenni!
"csakazértis"-fórum azoknak, akik mernek önmaguk lenni!
Én bevállalom- és te?
A baj meg sok
További ajánlott fórumok:
- Mennyire érzed boldognak az életedet? (1 és 100 között)
- Te boldog vagy?
- Megcsalt a férjem, én megbocsátottam, nem válunk, de lehetünk ezután boldogok?
- Mi tesz ma boldoggá?
- Szerinted mindenki lehet boldog? Vagy van, akinek erre esélyes sincs?
- A mostohaanyám nem akarja, hogy anyának hívjam. De én csakazértis!