A mostohaanyám nem akarja, hogy anyának hívjam. De én csakazértis! (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Anyám🙄
Nem lenne jobb egy jó kapcsolat?
Vagy kicsit felnőni?
Az elmúlt napokban, itt a Hoxán, olvastam hogy van aki szereti bosszantani a párját/férjét
Te is hasonló lehetsz. Van erre nevelési módszer :)
Egyáltalán nem biztos, hogy jó úton járok, de arra gondolok, hogy apuka új felesége fiatal nőt vett el, aki alig idősebb, mint a vallomástevőnk. Erre céloztam az előbbi hsz-ben is.
Nekem is van ilyen - nagyon közeli - ismerősöm. Nem csoda, hogy az ifjú feleség nem akarja, hogy a férje lánya, aki felnőtt nő - anyának szólítsa.
Viszont a felnőtt gyerek azzal akarta cikizni az új feleséget, hogy anyának szólítja. Nyilván nem igazi érzéssel, inkább azért mert valamilyen szinten bántja az apja döntése.
Aztán, hogy mi az igazság, az talán ki sem derül. Mindenki fantáziájára van bízva, ki miért ír ki „vallomást”.
Gyerekek is tagjai a Hoxának?
Mert én így közel az 50. életévemhez biztos nem hívnám apu x. feleségét anyunak, de gyanítom már 18 éves koromtól sem tettem volna.
Ha közel egyidős vagy vele, akkor nem csodálkozom.
Egyébként bármely más esetben sem csodálkozom rajta.
Ez a „De én csakazértis!” - nekem azt sugallja, mintha bosszantani akarnád.
Az ok sokféle lehet. De nem találgatok.
Az imént reflexből válaszoltam. De ha átgondoljuk, lehet, oka van annak hogy nem veszi jónéven a megszólítást. Ha ilyen dacos vagy esetleg mással is bosszantod, megértem őt hogy így vág vissza.
Az előzmények ismerete nélkül nem lehet egyikőtök pártjára sem állni.