Csak liszt? Segítsetek. :-) (beszélgetés)
13. AViki (válaszként erre: 5. - _ági33_)
2016. máj. 7. 18:21
Igen csak :)
12. 0c1986a06c (válaszként erre: 1. - _ági33_)
2016. máj. 7. 17:51
Csináld nyugodtan, finom lesz. Nem kell mindig a tojás, zsemlemorzsa. Igy változatosabb.
11. forrest2010 (válaszként erre: 2. - _ági33_)
2016. máj. 7. 17:40
én 1 tojásból 1/2 pohár kefírből 1 kiskanál sóval + pici ásványvízzel csinálok egy sűrű palacsintamasszát abba pácolom és utána morzsába forgatva sütöm , isteni fini ! van , h teszek bele 1 kis őrölt borsot a masszába :)
10. 4975ebdc2f (válaszként erre: 5. - _ági33_)
2016. máj. 7. 17:16
Én is szoktam így készíteni, csak kukorica lisztbe forgatom.Finomabb szemcséjű így ropogósabb mint a búza lisztel.
9. globus (válaszként erre: 5. - _ági33_)
2016. máj. 7. 17:06
Simán lehet. Ha kiveszed a pácléből, itasd le róla a tejet, hogy ne tapadjon rá túl sok liszt. Finom lesz!
8. d1ee79386a (válaszként erre: 4. - Kisj)
2016. máj. 7. 17:06
Így is szoktam és valóban nagyon finom :)
7. d1ee79386a
2016. máj. 7. 17:04
Én nem szoktam panírozni..natúr szeletként sütöm,finom,omlós.
5. _ági33_ (válaszként erre: 3. - AViki)
2016. máj. 7. 17:03
Köszönöm, jól hangzik. De csak liszt?
Se tojás se zsemlemorzsa csak kis paprikás liszt? Köszönöm!!! :-)
4. kisj
2016. máj. 7. 17:02
Sózd, borsozd, süsd elő, majd tepsi, tejföl/tejszín, reszelt sajt, sütő.
Szerintem így nyerőbb.
3. AViki
2016. máj. 7. 17:01
Mi a lisztbe szoktunk egy kis pirospaprikát rakni és úgy süssük és nagyon finom :)
2. _ági33_
2016. máj. 7. 16:59
beáztatva helyett bepácolva
1. _ági33_
2016. máj. 7. 16:58
Sziasztok,
fokhagymás tejbe van beáztatva csirkemellem. Ha csak lisztbe forgatom és úgy sütöm ki olajban úgy is finom lesz?
Vagy mindenképp kell a liszt, tojás, panír hozzá?
Köszönöm szépen!!! :-)
További ajánlott fórumok:
- A paleolit recepteknél feltüntetett egyes lisztek (kókusz, gesztenye, stb.) helyettesíthetők-e vagy csak az használható ami le van írva?
- Ha vacsorára csak főzeléket eszik valaki (teljeskiörlésű liszttel habarva, attól lehetne fogyni?
- Csinált már valaki tócsnit (röszti/lapcsánka) tojás nélkül, csak liszttel?
- Terhesség alatt megállapítható-e, hogy a babák lisztérzékenyek vagy csak a születésük után?
- A ss stangliba rétesliszt kell vagy csak sima liszt?
- Hol lehet kapni fekete nadálytő lisztet? Segítsetek!