Csajok tetszik, ha a férfinek szőrös a mellkasa? (beszélgetős fórum)
Nekem is tetszik.
De azért szőrös és szőrös pasi között is van különbség.
Azért van, akit bottal se piszkálnék meg, nemhogy netán simogassam.
Láttam strandon olyat, nem is az a kreol típusú pasi volt, de a hasán hosszú fekete szőr borította, majdhogynem a mellbimbótól lefelé teljes szélességben.
Ennek 20 éve, akkor még talán nem is volt divat a csupaszság, de ez visszataszító volt.
Ugyanakkor meg csajozott rendesen, hát ki érti ezt...
igen, de csak a sajár érdekkörön belül, másé nem érdekel. Bár ha vki olyan mint egy meztelen csiga az eléggé visszataszító. Sőt még a karján is tetszik ...
Nehogy már a fekete ( hajú szőrzetű ) ffiak borotválják a mellkasukat is, pfuuuj.
igen, de csak a sajár érdekkörön belül, másé nem érdekel. Bár ha vki olyan mint egy meztelen csiga az eléggé visszataszító. Sőt még a karján is tetszik ...
Nehogy már a fekete ( hajú szőrzetű ) ffiak borotválják a mellkasukat is, pfuuuj.
Nekem tetszik.
Bár én ahhoz a nemzedékhez tartozom, ahol a pasik még nem gyantáztatták se a mellkasukat, se a végtagjaikat, sőt még a heréiket sem vasaltatták.
Talán az első olyan válasz, amivel teljesen egyet tudok érteni. Igazad van, hogy az ember nem az alapján választ párt, hogy kinek hol és mekkora szőre van.
A szőr kérdéséről én mindig azt szoktam mondani, hogy a tulajdonosának kell eldöntenie, hogyan kényelmes neki.
Speciel én senki kedvéért nem válnék meg sehol a szőrömtől. Nekem úgy kényelmes, ha ott van. / Persze nem vagyok jeti./ Így érzem jól és természetesen magam. Akinek nem tetszik az így járt. :)
Én is kínlódni szoktam vele. Bár most nem. Egyéni kívánság szerint van fazonîrozva. 😁
Hú eszembe jutott Edit, amikor véletlenül feltette magát a fèszbukra egy habos kádban és csak a teteje látszott ki. Szegény a pasijának akarta küldeni, de bejàrta a netet. Mondjuk ízléses kép volt csak meglepő. 🤣
Bocs a kérdésért, nem tudom magamban tartani:
Szőrileg vagy alkatilag mackós?
További ajánlott fórumok:
- Csajok kinek milyen fajta pasi tetszik?
- Ha egy férfinek nem volt még kapcsolata hogy kezdjen hozzá?
- Nektek tetszik a nem túl csinos mai fiatal csajokon a csípő nadrág, amint kibuggyan, rálóg a csíkos derekuk...?
- Nyitott házasságban élő férfinek hol és hogyan érdemes próbálkoznia a nőknél?
- Miből vehetem észre, hogy egy férfinek tetszem?
- Ha egy férfinek tetszik egy nő, miért mond le mégis róla?