Csajok tetszik, ha a férfinek szőrös a mellkasa? (beszélgetés)
Nekem is tetszik.
De azért szőrös és szőrös pasi között is van különbség.
Azért van, akit bottal se piszkálnék meg, nemhogy netán simogassam.
Láttam strandon olyat, nem is az a kreol típusú pasi volt, de a hasán hosszú fekete szőr borította, majdhogynem a mellbimbótól lefelé teljes szélességben.
Ennek 20 éve, akkor még talán nem is volt divat a csupaszság, de ez visszataszító volt.
Ugyanakkor meg csajozott rendesen, hát ki érti ezt...
igen, de csak a sajár érdekkörön belül, másé nem érdekel. Bár ha vki olyan mint egy meztelen csiga az eléggé visszataszító. Sőt még a karján is tetszik ...
Nehogy már a fekete ( hajú szőrzetű ) ffiak borotválják a mellkasukat is, pfuuuj.
igen, de csak a sajár érdekkörön belül, másé nem érdekel. Bár ha vki olyan mint egy meztelen csiga az eléggé visszataszító. Sőt még a karján is tetszik ...
Nehogy már a fekete ( hajú szőrzetű ) ffiak borotválják a mellkasukat is, pfuuuj.
Nekem tetszik.
Bár én ahhoz a nemzedékhez tartozom, ahol a pasik még nem gyantáztatták se a mellkasukat, se a végtagjaikat, sőt még a heréiket sem vasaltatták.
Talán az első olyan válasz, amivel teljesen egyet tudok érteni. Igazad van, hogy az ember nem az alapján választ párt, hogy kinek hol és mekkora szőre van.
A szőr kérdéséről én mindig azt szoktam mondani, hogy a tulajdonosának kell eldöntenie, hogyan kényelmes neki.
Speciel én senki kedvéért nem válnék meg sehol a szőrömtől. Nekem úgy kényelmes, ha ott van. / Persze nem vagyok jeti./ Így érzem jól és természetesen magam. Akinek nem tetszik az így járt. :)
Én is kínlódni szoktam vele. Bár most nem. Egyéni kívánság szerint van fazonîrozva. 😁
Hú eszembe jutott Edit, amikor véletlenül feltette magát a fèszbukra egy habos kádban és csak a teteje látszott ki. Szegény a pasijának akarta küldeni, de bejàrta a netet. Mondjuk ízléses kép volt csak meglepő. 🤣
Bocs a kérdésért, nem tudom magamban tartani:
Szőrileg vagy alkatilag mackós?
További ajánlott fórumok:
- Csajok kinek milyen fajta pasi tetszik?
- Ha egy férfinek nem volt még kapcsolata hogy kezdjen hozzá?
- Nektek tetszik a nem túl csinos mai fiatal csajokon a csípő nadrág, amint kibuggyan, rálóg a csíkos derekuk...?
- Nyitott házasságban élő férfinek hol és hogyan érdemes próbálkoznia a nőknél?
- Miből vehetem észre, hogy egy férfinek tetszem?
- Ha egy férfinek tetszik egy nő, miért mond le mégis róla?