Ha egy férfinek tetszik egy nő, miért mond le mégis róla? (beszélgetés)
:D
Dézy hova lett?
Kapott csokit azóta IS?
És te balga mi a lópikulát kattogsz ezen ennyit már kényszeresen?
Kell a pali? Mond meg neki.
Nem kell? Mond meg neki és ne foglalkozz vele.
Problem solved.
Ahhoz képest, hogy nem érdekel csak ekörül forogsz. Ez már hányadik fórumod erről? 🤔
Lusta.
Vagy mint a zsiráf: tetszik-tetszik, de otthonra nem kéne.
Eredményhirdetés.
Nem kellesz eléggé.
Ez nagyon jó, "nem kelessz eléggé".
Mert ugye az életben vannak fokozatok.
Ez a baj, hogy te szeretnéd megmondani azt, hogy más hogyan viselkedjen. Milyen jogon?
Akivel nem szeretnék foglalkozni és érdektelen, annak kerek perec megmondom a szemébe, hogy semmilyen plattformon ne keressen és hagyjon békén mint úgy virtuálisan, mint az életben.
Ha te eldöntötted volna, hogy valóban nem érdekel, akkor nem bosszantana, hanem átlépnél rajta.
Mert mégsem kellettél neki eléggé, ha tényleg akarna valamit, akkor nem adná fel.
Felejtsd el.
Nem gondolok semmi többet, értem is amikor egy lépéssel előbb vagyok, és kinyitom neki az ajtót.
Mondjuk én állandóan jókedvű vicces-ürge vagyok, bárkivel/bármikor/bárhol szóba állok.
Igen.
Ez a nagyon sok fórumból kiderült már, hogy te az a fajta nő vagy, aki nem tudja elviselni az elutasítást és fórumokat nyitsz róla, mert a lelkednek jobb.
Nem baj az (igaz, hogy uncsi), mert erre is szükség van ebben a színes világban.
Ha az egyik villamos nem vesz fel, jön a másik.
Szerintem túl nagy problémát csinálsz belőle, nagyon rövid az élet ahhoz h marhaságokon rágódjunk.
További ajánlott fórumok:
- Titeket 'tetszikeltek' már üzletben? 40 éves vagyok, és egyre több eladónő mondja, hogy tetszik....
- Hogyan mondanád meg egy férfinek, csináltassa meg a fogait?
- Csajok tetszik, ha a férfinek szőrös a mellkasa?
- Csak nekem nem tetszik az a kifejezés, hogy "aszondja", "aszonta"? Nem látom helyesnek, nem használom, de körülöttem mindenki így mondja
- Hogyan mondjam el viccesen, frappánsan, kedvesen, hogy tetszik nekem?
- Külsőre nem tetszik, de mégis megvan a kémia; hogy lehet ilyen?