Csajok szilikon ez lesz a paradicsom, a mai részt(jún.2) hol tudom megnézni? (tudásbázis)
9. bnedora
2013. ápr. 12. 16:39
A sorozatbarát-on meg lehet nézni:-)
8. Csucs (válaszként erre: 7. - Ritkó)
2010. jún. 2. 16:37
ó köszi szépen :) délelőtt soha nem tudom megnézni, ezért mindig fölvetetem valakivel
7. Ritkó (válaszként erre: 3. - Csucs)
2010. jún. 2. 15:20
Tettem fel a naplómba két részletet a mai részből, nézd meg :)
6. Ritkó
2010. jún. 2. 15:12
Megtaláltam a mai részt a youtubon :))) vagyis részleteket találtam :)
5. Ritkó (válaszként erre: 3. - Csucs)
2010. jún. 2. 15:07
Nincs magyarul a youtubon? Most nézem én is, de én meg magyar részeket találtam, de ezt a mai részt nem találom, de Byron halála, meg amikor Titit elkapják, az is rajta van.
Tudni kéne, hogy ez a mai rész hanyadik volt, és úgy megkeresni, mert lehet rajta van.
Van egy internetes oldal a sorozatról, a szereplőkről, meg a részekről, de a pontos címét nem tudom, de lehet ott is vannak fent videok.
Sajna nem ismétlik a sorozatot, mert tavaly már egyszer leadták, és mindig megváltozik a kezdési időpont is, egyszer délután volt, aztán megint délutn, csak egy órával hamarabb, most meg délelőtt van.
4. netty girl
2010. jún. 2. 14:52
sajnos nincs ismétlése,bár ez ujrainditott sorozat mert már korábban ez ment,vszinü ezért nemismétlik,sőőtt ráadásul a megszokott délutáni időpontból délelőttre tették be :S
3. Csucs
2010. jún. 2. 14:27
magyarul nincs. te láttad?
2. Ritkó
2010. jún. 2. 14:26
Próbáld meg a youtubon, hátha rajta van ez a mai rész.
1. Csucs
2010. jún. 2. 14:25
...
További ajánlott fórumok:
- Lakatlan sziget, lehet belőle paradicsomi állapot?
- A boltokban mindig megnyomkodom a paradicsomokat,...
- Mivel tüntethetem el a paradicsomfoltot a blúzomról?
- Mit lehet csinálni a sok zöld paradicsommal ami nem érik be a ketrben a fagy miatt?
- Csajok, Szilikon, ez lesz a Paradicsom :)
- Léböjt ideje alatt lehet inni boltban kapható paradicsomlevet, és 100%-os gyümölcslevet?