Csajok! Nadrág kontra szoknya (beszélgetés)
Szoknyapárti vagyok. De azért ez nagyban függ az időjárástól, meg a kedvemtől. Sokszor járok rendezvényekre, fogadásokra, olyan helyeken ahol meg kell jelenni, mint nő. Ott csakis szoknya!
Lezser, szaladgálós időben jöhet a nadrág is.
Hidegben:csak nadrág.
Mérsékelt melegben:farmernadrág,vászon vagy egyéb nem farmernadrág.
Melegben:nadrág,ami nem farmer,térdnadrág,szoknya.
Nagyon melegben:szoknya,miniszoknya,vászonnadrág,térdnadrág.
Nadrágpárti vagyok,egyszerűbb felkapni egy nadrágot. Ha szoknya,akkor csak valami sportos,farmer,vászon,semmiképpen sem valami ultranőies virágos vagy hasonló.
Hozzátenném,szoknyát csakis akkor veszek fel,ha nagyon meleg van,és/vagy csini akarok lenni,de 99%-ban nadrágot hordok.
Aki nem nőies nadrágba, az húzhat magára bármit, akkor sem lesz az...
Nadrág:)
Nyáron lezser, vékony vászon nadrágok, jó felsővel és jó lábbelivel szuper, télen szintén nadrág, de ekkor már lehet kord, farmer, szövet, stb.
Persze hordok szoknyát is, max térdig érőt, illetve a ruha praktikus, mert nem kell gondolkodni a felsőn:) A rövid nadrágot is szeretem, de igazán rövidet csak otthon veszek fel és tornázni. És igen, sportos akkor vagyok, ha tornázni, kerékpározni megyek, egyébként nő maradok:)
Szerintem így is el vagytok kényeztetve.
Cici és popsiparádé van az utcákon, sokszor több látszik, mint kellene. ;)
Szinte kizárólag nadrágot hordok. A szoknya nekem "idegen" és kényelmetlen, met nem tudok úgy mozogni benne, ahogy az nekem kényelmes lenne (mint egy nadrágban).
Egyetlen ruhadarabot az életben nem vennék fel; az pedig a hosszú (térd alá érö) szoknya. (Az totál nem "én vagyok"! Cigányasszonynak érezném magam benne.) :-D
Csakis szoknya...télen és nyáron egyaránt...:)
mert ez így nőies...
További ajánlott fórumok:
- Szoknya vagy nadrág?
- Milyen szoknyát engednél felvenni egy férfinak nyilvánosan?
- Nektek tetszik a nem túl csinos mai fiatal csajokon a csípő nadrág, amint kibuggyan, rálóg a csíkos derekuk...?
- Egy átlag nőnek mennyi ruhája van? Nadrág? Felső? Pulcsi? Bugyi? Zokni? Melltartó? Szoknya?
- Cicanadrág és térd felett végződő szoknya ciki vagy sem?
- Arany színű papucshoz (platform) milyen színű ruha NEM illik/megy? (mind felső, mind szoknya, mind nadrág)