Csacsifüle recept
780 perc
A Csacsifüle hozzávalói:
25DKG ZSIR,2DKG ÉLESZTÖ,50DKG LISZT,MÁSFÉL DECI TEJFÖL,2 KANÁL PORCUKOR,+ KB 15DKG,CSIPET SÓ,2 CSOMAG VANILIÁSCUKOR,LEKVÁR,VAGY DIÓ,GESZTENYE KRÉM
A Csacsifüle elkészítési módja:
25DKG ZSIRT HABOSRA KEVERÜNK,BELEMORZSOLUNK 2 DKG ÉLESZTÖT,ÉS 50DKG LISZTTEL,MÁSFÉL DECI TEJFÖLLEL,2 KANÁL PORCUKORRAL,CSIPET SÓVAL GYÚRJUK ÖSSZE.MÁSNAP REGGEL ÚJJNYI VASTAGRA NYUJTJUK,POHÁRRAL KISZAGGATJUK,ÉS MINDEGYIK LAPRA EGY-EGY KANÁL LEKVÁRT ,VAGY KRÉMET TESZÜNK A LAPOKAT FÉLBE HAJTJUK ,ÉS KÖZEPES TÜZNÉL VILÁGOSSÁRGÁRA MEGSÜTJÖK.MÉG FORRON VANILIÁS PORCUKORBAN MEGHEMPERGETJÜK.
EZ A SÜTEMÉNY NEM KIVÁN TOJÁST,NEM DRÁGA,ÉS JÓL ELTARTHATÓ. LEGJOBB ESTE ÖSSZEDOLGOZNI,ÉS REGGEL ELKÉSZITENI.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: SZUCSIMARY, 2010. nov. 5. 15:04
A csacsifüle elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.