Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Covid idején az volt a legszebb emlékem amikor végre én is... fórum

Covid idején az volt a legszebb emlékem amikor végre én is... (beszélgetős fórum)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

26. globus
okt. 18. 11:01
Ahhoz képest csak 2x voltam covidos, hogy futószalagon hozták. Mindkétszer enyhén megúsztam. Férjem beszopta, covidos tüdőgyulladás, egy évig köhögött.
25. Hmkati
okt. 18. 10:41

Nekem kifejezetten szép emlék a COVID! senki nem hitte, hogy képes vagyok időseknek vásárolni, s rögtön elsőként kezdtem az önkénteskedést a faluban. élveztem, de tényleg. Félelem, Nem! Korábban a devla már megkísértett a nyavalyámmal, igy nem rezeltem be.

Nem kaptuk el, pedig édesanyám kora és egészségi állapota miatt volt veszélyeztetett. Vagy ha igen tünetmentesen túléltük.

okt. 2. 19:03
Nekem is enyhe tüneteim voltak, de sosem volt olyan csillogó a ház minden szeglete, és gaztalan a kert minden része, mint akkor. Az a 2 hét karantén nagy része arról szólt, hogy mit lehetne még megcsinálni, ami a dolgos hétköznapokon mindig elmaradt :D
23. srcrss
okt. 2. 14:34
Nincs szép emlékem. Nem lettünk betegek, de az állandó rettegés, kényszeres arc- és kézmosás, maszk, oltás... Sok hűhó semmiért.
okt. 1. 22:57
Nekem se volt semmi bajom, max 1 nap volt összesen de az mint 1 influenza, de ahogy jött úgy ment is 🤷‍♀️ viszont az exemet akkor elzártuk a kisszobába 1 hétre, hát az volt a legjobb 😅
21. Oliva2023 (válaszként erre: 17. - Libikóka)
okt. 1. 22:24
:-DDDD
okt. 1. 19:44
Mi már nyugdíjasok vagyunk. Amit lehet betartottuk a szabályokból,szedtük a vitaminokat is, sétáltunk,stb. Évekig még csak náthásak se voltunk.
19. tien
okt. 1. 19:43

Nem kaptam el.

Ha igen ,nem volt tünetem.

Életemben nem féltem még így,mint a járvány idején.

Minden emberért ,akik elhunytak a szívem szakadt meg.

Nem volt jó élmény..

18. Ágio8405 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 1. 19:35
Én sem tudok róla hogy lettem volna covidos és a szűk családban sem senki (férjem, fiam és a 4 nagyszülő). Nekem egyszer volt egy kicsit gyanus eset, amire azt mondta a háziorvos barátunk hogy az akár COVID is lehetett. Egy délelőtt hirtelen a semmiből belázasodtam kb 3-4 órára, éjjel meg volt egy nagy hasmenésem. Másnapra semmi bajom nem volt.
17. libikóka (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 1. 19:33
Hány férjed van?😄
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - L’Engel)
okt. 1. 18:15
Igen én is max ettől de a fiatalabb férjemmel voltunk közösen csak betegek, úgyhogy ez kilőve az átadás. Erős nátha, hőemelkedéssel.
okt. 1. 18:14
Bocs megmutatom
14. L’Engel (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 1. 18:12

Megmutatni? :D

Szerencsére nekem sem voltak borzasztó tüneteim, kis lázzal és náthával megúsztam. Inkább attól féltem, hogy nehogy átadjam olyannak, aki idősebb vagy beteg.

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - L’Engel)
okt. 1. 18:06
Neked milyen tüneteid voltak? Mert én is erre gyúrtam, h majd én megmutatom ügyfelezés, buszozás mellett hogy megúszni, de amikor 10-ből 6-an covidosan mászkáltak az irodaházban gondoltam feladom a versenyt :)
12. L’Engel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 1. 18:04
Nekem inkább az volt a célom, hogy amennyiben lehet, ne kapjam el. Ennek ellenére sikerült összeszedni.
okt. 1. 17:43
Igen, de mindenki verte belénk az ideget h jaj mi lesz ha elkapod ez lesz az lesz, erre egy erős nátha volt nekünk. Tudtam az elején h elkaptam, mert mindenki beteg volt az irodában és már tudod az a várakozás érzés, hogy nálad mikor jelentkezik...
okt. 1. 17:38
Azt megértem, hogy megkönnyebbülés volt, na de legszebb emlék?? Rajtam is simán átment, ha egyáltalán elkaptam, mert az sem biztos, de azért történtek ennél szebb, élvezetesebb dolgok is abban a kb. 2 évben...
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Michelle.r)
okt. 1. 17:03
Mindig érdekes nekem az aki egyáltalán megúszta tünetek nélkül, nálunk kb nincs olyan.
okt. 1. 16:58
Nekem az, hogy el sem kaptam. Vagy ha igen, nem vettem észre. A legrosszabb, hogy az unokatestvérem férje meghalt.
7. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 1. 16:33

Legszebb emlèk covid idejèn...

Nekem olyan nincs.

Akkor halt meg az èdesanyám.

6. boldogzokni (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 1. 16:28
Sajnálom, hogy ez volt a legszebb élményed. Nekem az extrán szoros családi együttlét, az esti meghitt összebújások, társasjátékozások, a nagy beszélgetések, ébredések, elgondolkodások az életről.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Oliva2023)
okt. 1. 16:20
Nekünk is az orrunk folyt csak, illetve szag és íz vesztés. De ezek nagyon...
4. Oliva2023 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 1. 16:12
Én még a legelején elkaptam a családommal együtt, mindenkinek enyhe tünetei voltak. Akkor még nem is tudtuk, hogy covid, azt hittük, hogy sima nátha.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Pasionella)
okt. 1. 16:09
Sajnálom...
okt. 1. 16:04
Akkor ezek szerint elég enyhén megúsztad mert elkapni a covidot pl részemre egyáltalán nem volt vicces...3 hétig ágyban borzalmas tünetekkel és épp hogy nem kerültem kórházba.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook