Combban idegbecsípődés hogy mulasztható el? (tudásbázis)
:) mégicsak csináltunk egy cicamosdást :) A kiskádat a mosógépre tettem :) Most megyek bebujok mellé a mi ágyunkba és majd Apa átviszi a sajátjába amikor hazaér :) Szerencsére Bettim meg ilyen sztinten már önálló :) Ő segített felállni is és láttad volna hogy instruált hogy a nem fájós lábamra támaszkodjak és ugy húzodjak fel :) Ezt mondani könnyebb volt mint kivitelezni hisz a jobb oldalon van a csípődés :S Ja a pezsgőtablettát megittam :)
Jó éjt és mégegyszer köszönöm!
MagneB6-ot vehetsz be, azzal nem ártasz a babának!Nah meg pihenés ahogy a párod is mondta!
Javulást kívánok!
SZiasztok
18 hetes kismama vagyok és ma egész nap néha fájdogált fenekem alatt a combomnál valami. Szerintem valami ideg. leültem a földre az elöbb átnézni egy dobozt de felállni már csak nagy fájdalmak közepette tudtam. Páromat hívtam ő csak pihenést tudott javasolni. Van valami más tanácsotok is esetleg? mert ülni is nagyon rossz most :( Mert hiába van itthon ilyesmi krém a baba miatt azt nem használhatom :(
További ajánlott fórumok:
- Hogy múlasztható el egy generalizárt szorongás, ami pánikbetegségi tünetekkel jár?
- Mi a legjobb gyógymód, idegbecsípődésre a fekvésen kívül?
- Mennyi idő alatt gyógyul az idegbecsípődés? Mit tehetek még?
- Ha vidéken van a háziorvosom, hova mehetek idegbecsípődéssel?
- Mi a különbség az idegbecsípődés és az ideggyulladás közt? (Hogy lehet megkülönböztetni?)
- Csomó a combban. Vajon mi lehet?