Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Comb ágyékban csomó a nemiszerv alatt mi lehet? fórum

Comb ágyékban csomó a nemiszerv alatt mi lehet? (tudásbázis)

tegnap 22:37
Vagy egy megduzzadt nyitokcsomó is lehet, de az a tuti ha látja orvos. A melleddel meg menj el uh-ra. Felesleges csak emiatt heteket, hónapokat várni hogy megjöjjön.
7. Channa* (válaszként erre: 2. - Cukibogyo25)
tegnap 19:22

Anyukád megnézte!

Ha úgy látná, akkor tuti, hogy orvoshoz küldene. Simán lehet egy pattanás az ágyékba, vagy szőrtüsző gyulladás, stb.

6. birebora (válaszként erre: 5. - Srcrss)
tegnap 17:23
Jajj:)
5. srcrss (válaszként erre: 1. - Cukibogyo25)
tegnap 16:53
Miért tapogatod magad állandóan? Szeretnél találni valamit? Hipochonder vagy?
4. Kacsahercegno (válaszként erre: 2. - Cukibogyo25)
tegnap 14:16
A combhajlatodnál lehet pl. epidermális ciszta, jóindulatú, de hónapokig is tarthat, mire elmúlik. Szőrtelenítéstől, de simán "magától" is lehet, ha irritálja az alsónemű ott a bőrt meg ilyenek. A csomókat érdemes orvosnak megmutatni szerintem, nőgyógyászhoz tudsz menni a melleddel, valószínűleg tovább küld ultrahangra, a másikkal meg bőrgyógyász. Ha epidermális ciszta, azzal semmit nem csinálnak, csak ha nagyon begyullad sorozatosan. Ne pánikolj, nem lesz gond, jelentkezz be orvoshoz, jobb a bizonyosság. Egyébként a mellben amúgy is vannak mirigyek, a ciklussal változik hogy milyen a tapintásuk, lehet, hogy azt érzed.
tegnap 14:15
Egyébként a mellem s ez közt 1hónap telt el
tegnap 14:07

Egyébként anyumnak mutattam mindkettőt. Neki màr többször volt csomó a mellében fibroadenoma

De aztmondta ez nem csomó ami nekem van, hülyeség (Porcos jellegű de nemtudom kitapintani a formáját de mozog ha megakarom fogni arébb csúszik)

A combomon lévőre meg hogy pattanás lesz biztos hagyjam békén :(

tegnap 14:05

Sziasztok!

20 éves lány vagyok.

1-2napja véletlenül kitapintottam egy kemény csomó szerűséget a nemiszervem alatti comb lágyékrészben.

Nem mozog, kicsit fáj ha megnyomom

Tükörrel megnéztem mintha kicsit fehéres lenne ott a bőr

Mi lehet ez?

Kicsit, sőt nagyon félek mert a mellembe is tapintottam egy kemény de mozgatható csomót ami érzéketlen, mensi után kellene majd ultrahang de az meg késik már 1hónapja tehàt teljes káosz :(((((( szerintetek van bármi köze egymáshoz? Áttétes rák is lehet ez már?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook