Comb ágyékban csomó a nemiszerv alatt mi lehet? (tudásbázis)
Anyukád megnézte!
Ha úgy látná, akkor tuti, hogy orvoshoz küldene. Simán lehet egy pattanás az ágyékba, vagy szőrtüsző gyulladás, stb.
Egyébként anyumnak mutattam mindkettőt. Neki màr többször volt csomó a mellében fibroadenoma
De aztmondta ez nem csomó ami nekem van, hülyeség (Porcos jellegű de nemtudom kitapintani a formáját de mozog ha megakarom fogni arébb csúszik)
A combomon lévőre meg hogy pattanás lesz biztos hagyjam békén :(
Sziasztok!
20 éves lány vagyok.
1-2napja véletlenül kitapintottam egy kemény csomó szerűséget a nemiszervem alatti comb lágyékrészben.
Nem mozog, kicsit fáj ha megnyomom
Tükörrel megnéztem mintha kicsit fehéres lenne ott a bőr
Mi lehet ez?
Kicsit, sőt nagyon félek mert a mellembe is tapintottam egy kemény de mozgatható csomót ami érzéketlen, mensi után kellene majd ultrahang de az meg késik már 1hónapja tehàt teljes káosz :(((((( szerintetek van bármi köze egymáshoz? Áttétes rák is lehet ez már?
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet ez a 2 csomó a fülem alatt?
- Zsírcsomó a fejbőr alatt! Sztk-s sebész vs. magán bőrgyógyász? Tapasztalatok? Vélemények?
- Keratinos hajhosszabbítás után egy héttel normális ha viszket a hajtövem és minden egyes hajcsomó alatt piros?
- Volt már valakinek csomó a bőre alatt?
- Bal állkapocscsontom fájt már egy ideje, kitapogattam alatta két kis csomót, amiket ha megnyomok, nagyon fájnak.Mi lehet ez?
- Szívkatéterezés után mitől lehet kocka alakú csomó a labujj alatt, ami fájdalommal jár?