Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Comb ágyékban csomó a nemiszerv alatt mi lehet? fórum

Comb ágyékban csomó a nemiszerv alatt mi lehet? (tudásbázis)

19. f6bc3125a2 (válaszként erre: 17. - Cukibogyo25)
dec. 5. 19:57
Nyugodj meg, mert megbetegíted magad. Lehet, hogy azért késik a menstruációd, mert mindig ezen jár az eszed, és ideges vagy. Majd megjön, és akkor elmehetsz egy kivizsgálásra. Nem hiszem, hogy komoly dologról van szó. Kívánom, hogy mindent rendben találjanak.
dec. 5. 16:59
Ez a "csomó" keményebb mint egy pattanás
17. Cukibogyo25 (válaszként erre: 12. - F6bc3125a2)
dec. 5. 16:58
Igazad van :/ csak hipohonder vagyok tényleg.. félek emiatt.
dec. 5. 14:15

A nemiszervemet igen borotválom. De ez attól azért távolabb van.. ott nem nő szőr.

Köze nem lehet oda, én úgy gondolom

Ha csak azzal nem lehet összefüggésben ezek a csomók hogy nekem kimaradt a menzeszem.

15. libikóka (válaszként erre: 11. - Cukibogyo25)
dec. 5. 13:26
Borotválkozol ott?
14. f6bc3125a2 (válaszként erre: 11. - Cukibogyo25)
dec. 5. 13:24
Élsz nemi életet? Lehet, hogy összeszedtél valamit.
13. semleges (válaszként erre: 11. - Cukibogyo25)
dec. 5. 13:23
Ne nyomkodd. Menj el orvoshoz. Kapsz rá kenőcsöt és gyógyszert.
12. f6bc3125a2 (válaszként erre: 9. - Alnisa)
dec. 5. 13:03
Az "ismerd meg a saját tested" nem egyenlő azzal, hogy állandóan vizsgálgatom magam, és egy pattanás miatt szorongok, mert biztos áttétes rákom van.
dec. 5. 12:52

Sziasztok. Időközben az egész combomat kb fenék résznél is a làgyéknál ellepte ilyesmi, valamelyikből genny jön. Párat ki tudtam nyomni valamelyik még nincs megérve rá

Remélem ez is csak az lesz. Nem tudom mi lehet a probléma. ://

10. Myra
dec. 5. 07:52
Menj orvoshoz.
9. Alnisa (válaszként erre: 5. - F6bc3125a2)
dec. 5. 07:49

Na pont az ilyen hozzáállás miatt nem találják meg időben az emberek magukon a nem oda illő dolgokat.

Jaj miért fogok meg a melled, jaj miért nyúl a nemi szervedhez? Bakker a saját tested, ismerd már!!

Sőt a nőknél kötelező áttapogatni a mellett a csomók miatt!

dec. 4. 22:37
Vagy egy megduzzadt nyitokcsomó is lehet, de az a tuti ha látja orvos. A melleddel meg menj el uh-ra. Felesleges csak emiatt heteket, hónapokat várni hogy megjöjjön.
7. Channa* (válaszként erre: 2. - Cukibogyo25)
dec. 4. 19:22

Anyukád megnézte!

Ha úgy látná, akkor tuti, hogy orvoshoz küldene. Simán lehet egy pattanás az ágyékba, vagy szőrtüsző gyulladás, stb.

6. birebora (válaszként erre: 5. - F6bc3125a2)
dec. 4. 17:23
Jajj:)
5. f6bc3125a2 (válaszként erre: 1. - Cukibogyo25)
dec. 4. 16:53
Miért tapogatod magad állandóan? Szeretnél találni valamit? Hipochonder vagy?
4. Kacsahercegno (válaszként erre: 2. - Cukibogyo25)
dec. 4. 14:16
A combhajlatodnál lehet pl. epidermális ciszta, jóindulatú, de hónapokig is tarthat, mire elmúlik. Szőrtelenítéstől, de simán "magától" is lehet, ha irritálja az alsónemű ott a bőrt meg ilyenek. A csomókat érdemes orvosnak megmutatni szerintem, nőgyógyászhoz tudsz menni a melleddel, valószínűleg tovább küld ultrahangra, a másikkal meg bőrgyógyász. Ha epidermális ciszta, azzal semmit nem csinálnak, csak ha nagyon begyullad sorozatosan. Ne pánikolj, nem lesz gond, jelentkezz be orvoshoz, jobb a bizonyosság. Egyébként a mellben amúgy is vannak mirigyek, a ciklussal változik hogy milyen a tapintásuk, lehet, hogy azt érzed.
dec. 4. 14:15
Egyébként a mellem s ez közt 1hónap telt el
dec. 4. 14:07

Egyébként anyumnak mutattam mindkettőt. Neki màr többször volt csomó a mellében fibroadenoma

De aztmondta ez nem csomó ami nekem van, hülyeség (Porcos jellegű de nemtudom kitapintani a formáját de mozog ha megakarom fogni arébb csúszik)

A combomon lévőre meg hogy pattanás lesz biztos hagyjam békén :(

dec. 4. 14:05

Sziasztok!

20 éves lány vagyok.

1-2napja véletlenül kitapintottam egy kemény csomó szerűséget a nemiszervem alatti comb lágyékrészben.

Nem mozog, kicsit fáj ha megnyomom

Tükörrel megnéztem mintha kicsit fehéres lenne ott a bőr

Mi lehet ez?

Kicsit, sőt nagyon félek mert a mellembe is tapintottam egy kemény de mozgatható csomót ami érzéketlen, mensi után kellene majd ultrahang de az meg késik már 1hónapja tehàt teljes káosz :(((((( szerintetek van bármi köze egymáshoz? Áttétes rák is lehet ez már?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook