CNS hüvelykúp (beszélgetés)
6. e5f926c705
2009. júl. 2. 09:44
Csak van egy olyan gondom,h amikor felteszem nagyon csíp. Napközben nincs semmi bajom, de este fürdés után mindig előjön, amikor pedig használom a kúpot, az nagyon kellemetlen. Még csak 3 darabot használtam el, de ma meg kell jönnie, vagyis többet már nem tudok használni. Remélem így is rendbe jövök.
Köszi szépen,h utánanéztél nekem. :)
5. Miss Angel (válaszként erre: 4. - E5f926c705)
2009. júl. 2. 00:28
Utánanéztem,ezt ált gombás fertőzés esetén írják fel.De ne ijedj meg,a gombás fertőzést a legtöbb nő megtapasztalja életében legalább 1x.
Szerencsés vagy,hogy eddig nem volt semmi gondod,s remélhetőleg ez is elmúlik,ha betartod az orvosod utasításait:)
Gyógyulást!!
4. e5f926c705
2009. júl. 1. 22:40
Igen, orvos írta fel, mégpedig nőgyógyász. Nem mondta,h mi a bajom, de biztos vmi fertőzés. Még sosem volt semmi gondom nőgyógyászatilag, azért érdeklődöm.
3. Miss Angel
2009. júl. 1. 21:15
Csak azért kérdeztem,mert sokféle kúpot használtam már,de nem emlékszem,hogy ez köztük lett volna....
2. Miss Angel
2009. júl. 1. 21:08
Szia.
Mire való,ill milyen tünetek kezelésére szolgál ez a kúp?
Orvos írta fel?
1. e5f926c705
2009. júl. 1. 20:59
Valaki használt már ilyen hüvelykúpot? Bevált? Meddig használtátok?
További ajánlott fórumok:
- Pharmatex hüvelytabletta vagy hüvelykúp? Melyik a jobb is miért?
- Mik a tapasztalatok a Betadine hüvelykúppal kapcsolatban?Mennyire használt?
- A Gyntima hüvelykúp használata mellett lehet szexuális életet élni és strandra járni?
- Milyen nem vényköteles hüvelykúpot használtok gombás fertőzésre?
- Hallottatok már hüvelykúp fogamzásgátlóról? Esetleg valaki használja? Tapasztalatok?
- 3napja hüvelykúpot kell használnom hüvelygyulladásra. Azóta főleg délelőtt nagyon erős a folyásom. Ez baj?