Clostylbegit szedése 35 év felett (beszélgetés)
Szia. Nem most nem segített.
szia. Sikerült baba nektek? Én is a héten kezdem el szedni a Clstyt. Meg elkezdtem E vitamint szedni mellé.
Szia. Én napi 400mg ot szedtem, de nekem akkor 4-5mm volt a mnyh.
Sziasztok! E-vitamint meddig èrdemes szedni ès milyen dozisban? Sajna az èn dokim nem is említette😐
Szia ! Voltam ultrahangon a 14.cn. 22mm es domináns tüsző, és 10mm lett a mnyh. Segített az E vitamin :) Két hét múlva kiderül sikeres lesz e. Nálad mi a helyzet?
Hello! Hát tegnap megjött, most új adaggal és a 2ik naptól már szedem a clostit. Voltam dokinál, 4-5mm volt a mnyh , így most szedek hozzá E vitamint is, hogy növeljük a mnyh vastagságát és sikerüljön megtapadni. 24én ultrahang.
Nekünk se sikerült.. már meg is jött három napja. Jövőre megyünk a Kaáliba,megpróbáljuk az inszemet.
Nekünk sztem tuti nemjön össze mert amikor peteérésem volt nemnagyon tudtunk együtt lenni,csak 1 alkalommal de a naptárszerinti ovumig még volt 3 nap. sztem ez üres hónap lesz... de most úgy vagyok vele nem is érdekel, már kezdek belefáradni.
Szia!
Semmi :( se nyák se semmi más. Pedig a repesztő miatt elvileg tuti kell hogy legyen pé. Ma vagyok 9dpo,ha minden igaz Teszt negatív,de talán korai még. Melleim ma fájdogáltak,de az lehet az utro miatt is.
S amúgy volt már valami jele a peteérésnek? Nyák vagy hasonló?
Szia! Igen , van/volt érett tüsző is de kiváncsi leszek milyen hatása lett. Mert eddig félidőben volt nyálkás tojásfeherjés folyásom most nincsen. Vagyis olyan nem számotevő. Nemhiszem hogy simerült egyből..:( oktober 10 kell megjönnie.
Szia Vecsiz :)
Voltál orvosnál? Mit mondott? Drukkolok nektek
Nem mondott semmi különöset. Gondoltam a ciklus közepe fele együtt leszünk kicsit többször.de én nemkapok injekciót. Csak megnéz ultrahangon 25én. 15én kezdtem a gyógyszert . Remélem akkor már látja hogy hatott e a gyógyszer.
Vecsiz Szia :)
Hát, igazából nem is tudom. A fejem nekem is nagyon fájt 2 napja de szerintem a front miatt. Petefészkem néha kicsit szúrkál..És kicsit fáj a mellem,ennyi. De semmi olyan nyákom sincs ami arra utalna hogy megvolt a repesztő hogy pém lenne ,pedig injekciót is kaptam,remélem megrepedt. Igyekszem nem figyelni semmi jelet. Így is alig tudom magam lelőni hogy ne olvasgassak a neten :D
Nektek hogy javasolta a doki hogy együtt legyetek? Szerdán kaptam repesztőt,mi együtt voltunk,Kedd -Szerda este..Csütörtök reggel..Meg ma reggel. Pénteket hagytuk ki pihinek a katonák miatt.
Szioka:) Azt szeretném megkérdezni te tapasztaltál valamilyen mellékhatást? S hogy a gyógyszer már az első naptól kezdve kifejti a hatását? Mert nekem a 4,5 nap nagyon fájt a fejem. Meg puffadok is,szerintem ezek a dolgok biztos tőle vannak.
Nemkapok semmit. Az előző alkalommal sem kaptam sőt akkor még ultrahang sem volt a 2ik hónapban mind a kétszer sikerült a terhesség.
Vecsiz érdekes hogy így kellett szedned.. nekem eddig mindig a ciklus 2-dik napjától kellett. Utrot is kapsz majd?Repesztőt? nekem az utrot jövőhéten kell elkezdenem.Biztos ami biztos :)
Én az 5ik napon kezdtem el szedni, 11-től mensiztem és 15től 2*1t , 25-én vagyok előjegyezve az ultrahangra, én meg azthittem korai lesz mert így a még nem lát a doki semmit, de akkor a mensim első napjától a 15-ik napra jön ki az ultrahang, ha a gyógyszer első napi bevételét számolom 10.nap.
Vecsiz 35 :) a ciklusom 10-dik napján volt,vagyis a mensim első napjától :) Nagyon durva hogy a gyógyszer így megnöveli a tüszőt. Én arra gondoltam hogy eddig mindig ciklus 13 napján voltam UH, és akkor kaptam repesztőt is..hogy lehet az már késő volt. Ha már 10-dik napon ilyen nagy tüszőm van.
A 10 napot az utolsó szem bevételétől számoltad? Vagy a mensid első napjától?
bocsánat az kimaradt hogy ez a harmadik ilyen próbálkozásunk. 1 éve volt a második,repesztőt akkor nem kaptam,lett is szép nagy cisztám.
Sziasztok!
Én most szedtem, ciklus második napjától 2x1 szem 5 napig, 10cn volt uh..ott egy dominás 22mm tüszőm volt és sok kicsi. Tegnap délelőtt kaptam repesztőt. Kedden meg tegnap este voltunk együtt. Most azon gondolkodom elkapjam e apát még az este vagy csak reggel :))
Én is szedtem 18 és 8 évvel ezelőtt és úgy született a két fiam. Most 38 éves vagyok két évig jártam az Sztk .rendelőbe a nőgyógyászzg nyakára de mondván magas vérnyomásom van nem írja fel a clostyt és elmentem magánúton. Most hagytam abba remélem sikerül , mert sok idő eltelt.
34 évesen szedtem 1 adagot, ikreim lettek. Ez nem most volt, 13 évesek a csajok
Sziasztok! Valaki szed mostanában clostilbegitet 35 felett? Milyen tapasztalotok van?
További ajánlott fórumok: