Pcos, clostylbegit (beszélgetés)
Sziasztok!!
Eltelt már egy kisidő miota nyitottam ezt a forumot...most jutottunk el a clostylbegithez és az első kezelés sikeres volt!!!!!
7 hetes terhes vagyok...
ki mondja, hogy nem szabad szedni clostit? ez hülyeség! szabad szedni, de folyamatos orvosi kontroll mellett. mondjuk én már nem járok ezért uh-s pé-követésre... de kezdetben még én is rendesen elmentem, jókislány voltam.
igen, van remény :D
Szia!
Akkor van ra esely hogy segit?!
Mert azt mondjak hogy pcosnak nem is szabad szedni a clostT...
itt vagyok :)
most ugyan már 45. napon és semmi... de a kisfiam anno 3. clostis ciklusból fogant.
Szia!
Megvolt minden kivizsgalas...februar ota azedem a meforalt..dieta edzes.. regebb ota a pajzsmirigyre es d vitamint is szedek!
Tudom mindenki mas ezert erzem hogy nekem hasznalni fog!
2 eve szeretnenk babat!
Ne alapozz mások tapasztalataira, mindenkinek más a szervezete, így biztosan sokan vannak, akiknek segített és sokan, akiknek nem.
Én is szedtem, ezt is meg sokmindent, Merionalt is kaptam, nemsokára 2 éves a kisfiam. :)
Amit javasolni tudok PCOS esetén, hogy mindenképp keress fel egy endokrinológust!!! Kérj teljes vérképet, nézzétek meg, hogy hol lehet bibi. Nekem kiderült pl. az is, hogy pajzsmirigy alul-működésem van, pedig erre semmilyen komolyabb jel nem utalt.
Sziasztok!
Egy olyan kerdesem lenne hogy tud e valaki meselni arrol hogy pcos-e van es a clostylbegit segitettq neki babasodni?
További ajánlott fórumok:
- Teherbeesni Pcos-sal
- A clostylbegit tabletta kinél mennyi nappal nyújtotta meg a ciklust?
- 1 hete tudtam meg, hogy Pco-s vagyok. Az orvos nem akar műtétet, Clostylbegit kúrát javasol. Vélemények, tapasztalatok?
- Merional injekció+Choragon repesztő szuri, Clostylbegyt nékül!Kezeltek már valakit így?
- Ma vettem be az utolsó Clostylbegitet, lehetséges, hogy fáj a hasam?
- Barátcserje kapszulának és Clostylbegytnek mi az együttes hatása?