Clostilbegyt 2014 (beszélgetés)
Sziasztok! Én kb.júniusban kezdtem el szedni a Clostyt először napi 1-et. Utána megjött 30 napra(előtte 45 naposak voltak), de továbbra sem volt peteérés a doki szerint. A következő adag napi 2x1 lett,utána a 15.napon nézett a doki de nem látott domináns tüszőt. Azóta sem jött meg csak kicsi barnázás volt. Már az 52.napon vagyok. Teszt negatív. Szerintetek mi lehet?
Sziasztok! Tegnap kezdtem el a Clostilbegyt-t szedni, kíváncsian várom a "hatását". Mi a párommal lassan 3 éve nem védekezünk és még nem estem teherbe...
Most vagyok a 19. Napon igy meg vagy ket het kb. Írok amint kiderül ez a hónap!
Irok mindenképpen, nagyon izgulunk:))) de te is írj, mi történt, kíváncsian várom az eredményt,gondolok rátok, biztosan sikerül :) mikor fogod megtudni?
Igen, nekunk is azt mondta az orvos h a 11.naptol ot napon keresztül, bar nekem a 17. Napra lett teljesen + az ovulacios teszt. Igy most varunk.
Majd írj mindenképpen ha eszemben lesz h sikerült a nyaralás :) remeljuk tényleg hárman jöttök majd haza!
Jujjj akkor nagyon szurkolok nektek, hát nekünk "picit" nehezebb mért párom külföldön dolgozik, úgyhogy így még nehezebb összehozni, en most kértem először segítséget, mert éreztem a pcos melett sosem fog spontán összejönni... Úgyhogy elmentem endokrinologushoz,kivizsgálások sora vervetel, terheléses cukor,uh stb..úgyhogy most majd a norcolut meghozza a menst,és beszeledem a clistit párom itthon lesz, és mehetünk nyaralni úgyhogy nagyon bízom benne hogy 3 an jövünk haza Tunéziából:)) és sikerül az első bébi :)) ha jól tudom ha a clostit beszeded, a mens kezdetetol számított 11-17 napig lehet próbálkozni, ugye? Nektek első bébi lenne? Én hiszem, ha pozitívan állunk a dolgokhoz sikerül, hidd el:)))
Szia, sok sikert! Mióta próbálkoztok? Első baba lenne?
En beszedtem a 2. Adagot, az első sajnos sikertelen hónap volt, de legalább időben megjött. Most vagyok a 18.napon. Csinálom az ovulacios tesztet ami szerint ma kellene peteeresnek lennie. Nagyon bízom ebben a hónapban!!!!!!
Sziasztok :) nekem most lesz majd az első clostis próbálkozásunk, annyira bízom benne ,hogy sikerülni fog, szurkoljatok légyszi :))) nektek van jó tapasztalat?
Ciklus 31.nap Es' meg semmi...kiváncsi vagyok mikor történik valami. Az előző ciklus 40 napos volt, azert jo volna ha a gyógyszerrel valamivel kevesebb lenne. De sem mensit sem babát nem érzek...
Nekem is a gyógyszer utáni első ciklusban sikerült :)
Szia!Sok helyen olvastam itt a neten h van akinek akkor hat amikor màr nem szedi a gyógyszert. Elég nehéz de mégis az embernek a hitét meg kell őrizni és vàrakozni. Időben együtt lenni, szeretni egymàst. Tudom magamról, h ez nagyon nehéz. Vàrni és nyugodtnak lenni és jönni fog utàna a baba.
Külföldön lakunk, nemrég voltunk otthon 2hetre akkor mentem el az orvoshoz, uh-n latta h a fogamzásgátló utan nincs peteérés, ezért felírta de azt ő is tudta h kontrollra nem tudok visszamenni. Igy ez egy vak hónap volt. Ha most nem sikerul akkor a következő hónapba, ami egyben az utolsó Clostys hónap, mar veszek ovulacios tesztet...
Szia! Nekem még ez az első hónapom. Még van egy hetem hàtra és kiderül. De holnap visszamegyek az orvoshoz bàr eddig nálam eddig minden jó, azt mondta a doki. Miért nem mész vissza az orvoshoz egy Uh-ra?
Szia en is az első kuran vagyok tul...ma vagyok a 30.napon, de tegnap hajnalban negatívan teszteltem :(
Megjonni sem nagyon akar. Ti mióta próbálkoztok?
Szia! Nézelődök, sajnos látom vagyunk nem is kevesen...
:( Én most vagyok túl 1 kúrán és várom lesz-e eredménye na és, hogy milyen. :)
Sziasztok!Én már elég sokat olvastam ezzel a Clostilbegyttel kapcsolatban, miután nekem is felírta az orvos. Első hónapban vagyok, és nagy kíváncsisággal várom mi és hogyan lesz majd :)
Remélem nem történt semmi "szokásos" hétfőn! :) Amúgy nekem a doki mindig nézte, van-e peteérés a Closty hatására. Vagy amikor nem, akkor én csináltam ovu tesztet.
Először is gratulálok! Jo ezeket olvasni.
En tegnap kaptam meg a hormon eredményeket, minden rendben... Szóval nagyon izgatottan várom a hónap véget...jovohet hétfőn kellene meg jönnie...
Mi 4 évig próbálkoztunk, 3 éve derült ki IR, pajzsmirigy alulműködés. Azóta nagyon pontosan tartottam diétát, + Merckformin + L-thyroxin, de nem igazán jött össze baba. Ezt elégelte meg a nődoki, írt föl ezek mellé Clostyt. 4 hónapig szedtem (peteérés előtt 1 hétig 2x1 szemet asszem), akkor jöttek a Picurik, ketten is! :-D. 21 hetes kismama
Köszönöm, kedves vagy :) és én még a szerencsések közé tartozom, az egy év 2 hónapommal :)
Kozben atolvastam a naplod :) példaértékű a kitartásod!
Az első ultrahangon méret alapján kiszámoltuk az orvossal, hogy február 15 lehetett az ovu! Én is arra tippeltem mielőtt ezt megbeszéltük volna...
Érdemes hőmérőzni amúgy! Követhető!
Én nem tettem :) De tudom, hogy akkor pont együtt voltunk, mert azt vezettem! És a mérések alapján azóta is stimmel a dátum! A doki meg tudta, hogy nálam nem lehet alapozni a mensi első napjára! Így a petezsák mérete volt a mérvadó.
Es ezt honnan tudod? Ovu teszteltel, uh vagy a baba korából? Nem volt nehéz igy megállapítani ül h hány hetes vagy? Ettől is tartok kicsit ezzel az ossze vissza verzessel...
És ami fontos! Januárban 16. napon az UH nem mutatott ki tüszőt, egyértelmű PCO. A ciklusom 31. napján volt peteérésem!!
Ja és január végén el is mentünk meddőségi központba, első találkára. Majd februárban a másodikra, ahol megint clostit írta ki, állati nagyo csalódtam..
Nem is sejtettük, hogy akkor már 12-13 napja megfogant a bébi :)
Premens-et én is szedtem, de én akkor felesleges pénzkidobásnak éreztem, semmit nem segített...
Viszont azt tudni kell, hogy január végén elkezdtem szedni az Aspirin Protec-et, mert olvastam, hogy lombikosoknak ajánlják az orvosok, nyálkahártya növesztő, vérellátást javító hatása az altesti szervekben! 2 hét múlva megfogant a kicsikénk :)
Amit akkor szedtem csak az aspirin volt és a cickafark tea!
Hat nem egyszerű sajnos, majd írd meg ha pénteken mar többet tudsz. Addig is a legjobbakat! :)
Gratulálok! :) nekem ez az első hónap, premens-et kell szednem melle, valamint e vitamint es folsavat persze. Nem lehet h a gyógyszer ütő hatása is segített? Csak mert sok helyen olvastam.
További ajánlott fórumok: