ClearWater automata vízadagolóról mi a véleményed? (tudásbázis)
Hát nem tudom. Nálunk odamegyünk a csaphoz, és megnyitjuk.
Bár nem tudom, merre laksz, ott milyen a csapvíz.
:))))
esetleg gyerekbulit:DDDD nálunk mindenki vizet iszik az italtól felfordulnánk:)ha látnád mennyi ital van a szekrények tetején:DDDDDD
úgyhogy ez most pont jól jön:))))
Hát semmi extra nincs benne. Mintha sima csapvizet innál, csak ebből a gépből. Ennyi. A munkahelyemen azért jó, mert a kézmosó csap alá még egy poharat sem lehet tenni, annyira kicsi a mosdó.
Bulit akkor a három hét alatt remélem tartasz, hogy lehessen vagánykodni az adagolóval. Max kicserélet a vizet sörre. :D
facen mindig sorsolnak minden nap:)))
3 hétre odaadják 2 ballon vízzel .miért nem kéne??mégse olyan jó??,
Otthonra???? :D
Nem semmi!!! Hát nekem otthonra nem kellene, az tuti biztos. :D
az az igazság,hogy egy nyereményjátékon nyertem 3 hétre:)))
utána ha akarom lehet bérelni.
Egyébként semmi extra ize nincs ennek a víznek, olyan mint egy jobb minőségű csapvíz. Mert néhány palackos ásványvíznek van egy kicsit keserűbb íze, azokat nem szeretem.
Akkor érdemes bérelni, ha a csapvíz rossz minőségű.
Nem melegvíz jön. Hanem a meleg jelzésnél szobahőmérsékletű, a hideg jelzésnél pedig - szerintem - a hűtőben tárolt víz hőmérsékleténél pedig egy kicsit langyosabb. Úgyhogy a hideg sem olyan, hogy bántaná az ember torkát.
Legalábbis nálunk ilyen adagoló van. Olyan forróvizes autómatájuk nem tudom van-e, amibe esetleg csak teát kell lógatni, vagy nescafe-t beleszórni. (csak azért mondom, mert kérdezted a meleg vizet)
köszönöm.)
csak,hogy érdemes.-e.nem ásványvíz ugye?milyen meleg a melegvíz?
köszönöm:))))
mennyibe kerül stb
köszi:)))
További ajánlott fórumok:
- Lehet fúrott kút vizét használni automata mosógéphez?
- Vizesen vagy szárazon értendő a max5kg autómata mosógépnél?
- Milyen mosogépet vegyek, eddig hajdú keverőtárcsás volt, automatát szeretnék, de milyent?
- Hol találhatóak emlékérme nyomó automaták Magyarországon?
- Használt már valaki automatába mosópor helyett, mosószódát?Ha igen, mi a tapasztalaitok?
- Tönkrement a Fagor automata mosógépem. Az Euronics oldalán a legolcsóbb egy Beko márkájú. Van valakinek ilyen? Mi a véleménye róla?