Classic hennáról vissza szintetikus színezőre? (tudásbázis)
Köszönöm lányok!Kósza ötlet volt.Most a narancs szín elfedése céljából rákentem egy gesztenyebarna Classic hennát ,hátha jobb lesz az eredmény.Próbálok a hennánál maradni.
Később netről rendelek tiszta hennát és indigót,mert a városban ahol lakom egyetlen fodrászcikk kereskedő sem tart becsületes,tiszta hennát.Most van a fejemen,kíváncsi leszek..
A classic henna is szintetikus színező, csak van benne henna is. Ezért szárít baromira szerintem, mert a vegyi anyag a haj belsejébe megy, azt megnyitja, a henna viszont kívülről színezne, és a kettő együtt nem megy.
Nem véletlen mondják, hogy egyikről a másikra átmenetnél 3 hónap szünetet kell tartani. Vagy szintetikus festék, vagy henna.
Ansh, a macera az igaz, (ill. nem a macera a gond nekem, mert hamarabb felkenem, mint a rendes festéket, mert nem kell tincsezni, de a 3 óra várakozás, na az nem kellemes) a vörös szín viszont nem, nekem egyáltalán nem vörös, ha olyan arányban keverem az indigóval. Csokibarna. (most utoljára több hennát tettem, most kevés vöröses (meleg) fénye van, de közel sem vörösesbarna még így sem.
Nekem nagyon jó a hajamra, sokkal puhább és fényesebb.
Szerintem azért száríthatja a topicindítót, mert szőkített hajra tette...
További ajánlott fórumok:
- 18 hónapos kisfiamnak milyen vitamint adhatnék, ami nem szintetikus?
- Tudna nekem ajánlani valaki nem szintetikus gyerekvitamint?
- Hol vehetnék nem szintetikus rózsás masszázsolajat?
- Kit tudja, hogy a szintetikus pótcopf (fekete) fényességét mivel lehet tompítani?
- Van-e valakinek tapasztalata a fekete hennáról?
- Mi a véleményetek a 100% hennavörös Classic Hennáról?