Ciki a munkám? (beszélgetés)
Semmi ciki nincs a munkádban, de ahogy valaki már előttem írta, eléggé tabusítva van a halál témája társadalmunkban.
Megengedsz ezzel kapcsolatban egy kérdést?
Akik ilyesmivel foglalkoznak, mint te, változik a halálhoz, halottakhoz stb.való hozzáállásuk? Úgy értem, lehet olyat mondani, hogy kicsit megedződtök? Vagy netán sokkal természetesebbnek fogadjátok el az elmúlást?
Nem ciki a munkád, de a társadalomban két nagy tabu létezik, amit a lehetőségek szerint évtizedek, évszázadok óta lefojtunk az egyéni és a kollektív tudattalanba: a SZEX és a HALÁL!
1. Mert félünk tőle!
2. Mert nem "illik" róla beszélni!
Annyira naturális témák, hogy őszintén beszélve róluk egy csomó ember kihátrál!
Régen arra felvértezett főpapok, főpapnők készítették fel az embereket a magas szintű szexualitás és halál művészetére!
Magasabb dimenziókba emel(hetne) és jól bevett szokás szerint hárítjuk, mert komoly szellemi tapasztalatokat szerezhetnénk általa! Az egó fél ettől, mert ehhez fel kell adnia saját magát!
Rokon fogalmak, mert mindkettőhöz erőteljes "önfeladás" (egó feladása) szükséges!
Ez volt a spirituális megközelítés!
Bocsáss meg, igazán sajnálom Apukád halálát és együtt érzek a családdal, és igazán nem akarok poénkodni, de
"Anyukám ott azonnal elájult, pedig ref. temetés volt."
Tudtommal a reformátusok is elájulhatnak.
Úgy látszik mégis kevés, kellett még egy kis fórum hozzá valami maszlag dumával.. Értelek én persze. Biztosan lesz aki horogra akad nem csak nevetni fog rajtad mint én.
Jah és nekem is van képem, de nem profilon, talán mert nem társkeresőnek használom az oldalt mint te! 😄😉
Nem ciki a munkád habár szerintem ide te csak csajozni regeltél be. Elég nyálasak a fotóid ezekkel a direkt pózolós fotókkal.😄 Nyugi ez csak egy vélemény mint azért megjegyzem, hogy erős 40-nek is simán ki nézel a fotók alapján. Nem ciki a munkád, de hogy öregít amennyiben 87 a születési éved az is biztos.
Hátha itt majd valaki nem talál cikinek!😄 Sok sikert a csajozáshoz!
ennyire érdekel mit mondanak mások?
normálisan fizet,elégedett vagy,normálisan meg tudsz élni?
ezek kicsit fontosabbak...
mondjuk én alapból nem értem,hogy miért kell ettől viszolyogni,a halál természetes dolog,mindenki meghal egyszer,ehhez kapcsolodnak intézkedések,tennivalók,amiket ugyanúgy el kell végezni,mint minden mást.
Egyszer már más kapcsán leirtam, hogy édesapám temetésén derült ki, amikor felemelték a koporsó fedelét, hogy nem az az öltöny volt rajta, amit bevittünk a pro---ra, hanem egy rossz rongyos rózsaszínű kórházi pizsama. Gondolom, hogy a tolvajok erre nem voltak felkészülve. Anyukám ott azonnal elájult, pedig ref. temetés volt.
Ez nem is volt olyan nagyon régen.
Általában az emberek nagyvonalúbbak, ha nem az ő kis életükről van szó.
Minden munka fontos, minden munkának becsülete van, stb.
Amikor valaki érintetté válik, azért máshogy hangzik minden.
-Mi a férjed?
-Sírásó.
-Mi az apád?
-Sírásó.
mondjuk a társkeresőben a bemutatkozást nem ezzel kezdeném ...
szerintem aki tényleg beléd van esve, nem érdekli, ha meg nem, lehetnél akár a miniszterelnök is, akkor is kitalálna valami kifogást
véleményem szerint inkább a boncolást végzőktől viszolyognak
A boncolóorvos patológus szakorvos,tehát orvosi egyetemet végzett.
Vannak a boncmesterek, ők nem végeztek orvosit.
Igen csak bajban lenne a világ,ha nem lennének olyanok akik ezt a munkát végzik.
Gondoljon csak bele az a sok lány aki ezért visszalép. Semmi ciki,vagy, szégyellni való nincs abban amit csinálsz.
Nem ciki, de nem szokványos.
És elhiszem, hogy van akinek visszataszító, vagy morbid.
Visszatérve asszisztensi munkámra:
A boncolást követően először a gumikesztyűs kezünket kellett megmosni, (szükség esetén a kötényt is), utána a kesztyűt lehúzva, szárítóra tenni. (Vastag gumikesztyűk voltak használatban.)
Ezután lehetett kezet mosni, másik mosdónál. A csap minden esetben könyökkel volt nyitható/zárható.
Mire hazamehettünk, már zuhanyoztunk is.
Szóval semmit és senkit nem "olyan" kézzel simogattam.
Ő sírásó volt.
A fórumkérdésre: nem, egyáltalán nem ciki. De érthető, hogy van akinek nem elfogadható, hogy ugyanaz a kéz simogat, aki előttem egy holttestet. Azt hiszem, én sem tudnám elfogadni. De biztos vagyok benne, hogy egyszer megtalálod azt, akit nem zavar, ne add fel!
😉
Jóképűnek én se feltétlenül mondanám, de nem ronda, na.
Ne keserítsd el végképp.
Szerintem ez csak egy ok, kifogás, mert nem merik a szemedbe mondani, hogy nem tetszel nekik.
Nem vagy "jóképű" pasi, mint ahogyan azt hiszed magadról.
További ajánlott fórumok:
- Ha évek óta nincs munkám és nem fizetek TB-t, hogy kezdjem el azt újra fizetni?
- Lehetne munkám, de nem akarom :-(
- Gyűlölöm a munkám
- Kinek munkamániás a párja? Mit tesztek, hogy így is jól működjön a kapcsolat?
- Milyen fogyókúrát ajánlotok? Sajnos semmi rendszert nem tudok az étkezéseimbe vinni a munkám miatt
- 23 évesen egy normális munkám sincs. Álláskereső vagyok,...