Cicának pálinkát, prevenciós jelleggel ajánlottak már valakinek? (tudásbázis)
Én sem hallottam még ilyet, pedig macskások voltunk.
(De eszembe jutott, hogy egy kb. tíznapos kiskacsa darazsat nyelhetett szegény, rendesen fuldoklott - a torkába cseppentettünk svédcseppet, és megmaradt, meggyógyult :-). Azt már nem tudom, hogy hány növényes volt a svédcsepp, de tényleg csak egy cseppecskét kapott :-)))
Világéletemben volt macskám, a szüleimnek is,
anyóséknak is de ilyesmit még nem is hallottam.
szerintem meg sem inná, az én Picikém elég válogatós Nincs itthon sajna pia, de ha lesz kipróbálom ( azért most perpill nem bontok fel pezsgót )
Szóval ha körbelocsolom pálinkával a házat, akkor nem jelöli körbe a szomszéd bakmacskája a ház falát?
Gyorsan párolog sajnos, lehet valami mozgásérzékelő permetező kellene nekem.
Nyugodtan tedd, elvetettük az ötletet. Még jó, hogy van itthon, nem kellett erre beruházni.
Pedig azt hittem, a férjemnek lesznek ivócimborái. DD
Szegény cica...(
Inkább valami cicavitamint vegyél nekik, bár én nem akarom az állatorvost felülbírálni:)
Még nem,szerencsére.Vidd a Vezér utcára a cicót.
Ott a legjobbak.
Pláne, hogy a macska undorodik az alkoholszagtól. Még a gyomrát is jól hazavágnád. A 4 kilós kisbabádnak sem adnál pálinkát, miért tennéd egy egy kilós cicával?
Ezt a dokit is kerülném messziről az tuti.
Én még erről nem hallottam.
Inkább vegyél multivitamin pasztát, és lehetőleg szeparáld el őket.
Nem szerencsére. És nem is tudom elképzelni, hogy a pici pár kg-s testnek és emésztőrendszernek hogy esne egy kupica. :O
Szerintem semennyire nem való nekik, semmilyen jelleggel.
További ajánlott fórumok:
- Halálbüntetés, tényleges életfogytiglan vagy inkább prevenció
- Hogyan kerültél be egy munkahelyre? Ajánlottak vagy interjúztattak, esetleg másképpen?
- Nőgyógyászom ajánlotta a spirált, de még nem szültem. Állítólag létezik ilyen. Van valakinek tapasztalata? Mennyibe kerülhet?
- A bankártyát a bank ajánlottan postázza kis?
- Tud valaki az országaban olyan intézményt, ahol terápiás jelleggel a túlsúlyosoknak segítenek orvosi felügyelet mellett fogyni?
- Milyen könyvet vennétek valakinek aki haragszik rátok? (Békítő jelleggel...)