Céklás kacsamell recept
A Céklás kacsamell hozzávalói:maradék bármilyen sült hús (nálam most kacsamellfilé)
saláta
vékonyra szelt káposzta
cékla
só, bors
majonéz
fokhagymás olívaolaj
A Céklás kacsamell elkészítési módja:
A salátát felaprítjuk, az előzőleg sütőben megsütött és kihűlt céklát vékony csíkokra vágjuk, megszórjuk szeletelt káposztával és az apróra vágott hússal. Sózzuk, borsozzuk, megspricceljük fokhagymás olívaolajjal, pár csepp citromlével, a húslével és majonézt teszünk rá. Pár perc után fogyasztható.
Bármilyen kéznél levő zöldséggel turbózható, ízletes és könnyű fogás.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2019. ápr. 28. 06:43
A céklás kacsamell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.