Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Céklás kacsamell recept

Céklás kacsamell recept

A Céklás kacsamell hozzávalói:
maradék bármilyen sült hús (nálam most kacsamellfilé)
saláta
vékonyra szelt káposzta
cékla
só, bors
majonéz
fokhagymás olívaolaj


Céklás kacsamell

A Céklás kacsamell elkészítési módja:
A salátát felaprítjuk, az előzőleg sütőben megsütött és kihűlt céklát vékony csíkokra vágjuk, megszórjuk szeletelt káposztával és az apróra vágott hússal. Sózzuk, borsozzuk, megspricceljük fokhagymás olívaolajjal, pár csepp citromlével, a húslével és majonézt teszünk rá. Pár perc után fogyasztható.

Bármilyen kéznél levő zöldséggel turbózható, ízletes és könnyű fogás.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A céklás kacsamell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook