Céklalé recept

Elkészítési idő 60 perc

A Céklalé hozzávalói:
1 kg cékla
3 db narancs
1 db citrom
50 dkg sárgarépa
3 db alma
1 kg akácméz.


A Céklalé elkészítési módja:
Minden hozzávalót alaposan megmosunk, a céklát és a sárgarépát megtisztítjuk, majd valamennyi hozzávalót feldarabolva turmixgépben ledaráljuk. A kapott sötét piros levet összekeverjük a mézzel és jól zárható üvegbe tesszük, majd hűtőszekrényben tároljuk. Reggel éhgyomorra elég meginni belőle napi fél pohárral a megfelelő hatás elérése érdekében. Kúraszerűen használva erősödik az immunrendszer és rendbe jön az emésztés is erős méregtelenítő hatásánál fogva


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A céklalé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook