Céklalé recept


1 kg cékla
3 db narancs
1 db citrom
50 dkg sárgarépa
3 db alma
1 kg akácméz.
A Céklalé elkészítési módja:
Minden hozzávalót alaposan megmosunk, a céklát és a sárgarépát megtisztítjuk, majd valamennyi hozzávalót feldarabolva turmixgépben ledaráljuk. A kapott sötét piros levet összekeverjük a mézzel és jól zárható üvegbe tesszük, majd hűtőszekrényben tároljuk. Reggel éhgyomorra elég meginni belőle napi fél pohárral a megfelelő hatás elérése érdekében. Kúraszerűen használva erősödik az immunrendszer és rendbe jön az emésztés is erős méregtelenítő hatásánál fogva
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2017. dec. 17. 04:50
A céklalé elkészítési módja és hozzávalói.