Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Cápaharcsa, pangasius fórum

Cápaharcsa, pangasius (beszélgetés)


2010. júl. 28. 10:04
Ma éppen fűszeres lisztbe forgatva fogom ebédre sütni a pangasius filéket.
2010. júl. 28. 08:46
Én a pangasiust úgy készítem, hogy alufóliát megkenem olvasztott margarinnal, ráteszem a besózott, befűszerezett halszeletet, megszórom felaprított fokhagymával, becsavarom az alufóliába és be a sütőbe. Szerintem isteni!!!
11. szuszuek (válaszként erre: 3. - B2076ec79b)
2010. júl. 27. 19:50

mi fagyos zacsisat vettünk egyszer tecsóba akciásan!

tényleg zsíros volt.........

amugy sztem csak beválasztottunk

10. 7a8b421bcf (válaszként erre: 8. - Dallam'75)
2010. júl. 27. 16:42
Nyugodtan adhatod nekik felkockázva szerintem.Még soha nem találtam szálkát, pedig gyakran kerül az asztalunkra.
2010. júl. 27. 16:32

Én diétázom és pont az a jó nekem , hogy nem zsíros ! Natűr is sütöm és rántom is a családnak ? tejfülös - kapros szószban , tepsiben kitűnő :)))

Szálkamentes , mint írták a többiek :))

2010. júl. 27. 16:28
Na ez jó hír, hogy tényleg szálkamentes :D Utálom a szálkákat szedegetni, viszont a halat szeretem. A halrudacska nálunk sem nagyon nyerő, csak a nővéremék kislányainak adnék ha nagyon kifutnék az időből. KIcsik még, ezért lenne fontos hogy adhatóak -e nekik. Bár akkor akár cápaharcsa is mehetne?
2010. júl. 27. 16:27
Még finomabb lesz, ha tejbe áztatjátok! ;) Amúgy egyáltalán nem zsíros, talán nem forró olajba sütötték és a rántás beszívott több olajat.
2010. júl. 27. 16:24
Nagyon finom és szálkamentes! Én is rántani szoktam, vagy fűszerezve + tejszínnel nyakon öntve a sütőbe tolom.
2010. júl. 27. 16:23
Mi imádjuk, a férjem bazsalikomos vajba forgatja és natúron sütjük + kapormártás és rizs..
4. diderke (válaszként erre: 1. - Dallam'75)
2010. júl. 27. 16:21

Szia!Ez a férjem nagykedvence.

Paprikáslisztbe mártja süti,vagy zsemlemorzsásan tojásba panirozza és igy süti.De a multkor már a halászlébe is "csempészett".

2010. júl. 27. 16:21

Én egyszer ettem ilyet rántva....Nekem nem ízlett.

Valóban szálkamentes, de nekem elég zsíros volt és az íze se volt annyira jó.. De ízlések és pofonok... :)

2010. júl. 27. 16:20

Tökéletesen szálkamentes, és nagyon finom ízű hal. Én rántani szoktam, vagy éppen sörös palacsintatésztába forgatva kisütni. Gyorsan elkészíthető.

A halrzdacskák is szálkamentesek elvileg, de mi nem nagyon szeretjük.

2010. júl. 27. 16:18

Sziasztok!


Kérdésem mit lehet ebből sütni, és hogyan? Illetve igaz hogy szálkamentes? Más kérdés: A halrudacskákat lehet adni gyereknek, ugy tudom oviba is adják, ugyancsak szálkátlan.....


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook