Candida diétával mennyit fogytatok? (tudásbázis)
Hű ezt még nem hallottam a kolloidról, mondjuk én csak a diéta alatt ittam, meg utána talán 2 hónapig.
Igen teljesen egyetértek abban, amit leírtál, a fogyókúrába nagyon bele kell ásni magát az embernek, meg ugye mindenkinek másképp reagál a szervezete a dolgokra. :)
Igen a hit az egésznek az alapja! :)
Ezüstkolloidról és sok rosszat olvastam, állítólag elszínezheti a bőrt, az üvegén is rajta van. Inkább grapefruit csepp és fokhagyma, az még erősít is. :)
Én most nyáron csináltam. Lehet húst enni, ha nagyon nem bírjuk, de tanácsos az elején kihagyni azt is. A legtöbb neten szálingózó diéta a tojást is írja, pedig az ezernyi bacit szabadít fel az erjedésekor bennünk és nagyon nem jó ilyenkor. A tej meg amúgy sem jó semmire, manapság ezt már sokan tudják.
Az alma tudtommal csak akkor hoz fel savat, ha összeesszük mással, vagy desszertnek fogyasztjuk. A gyümölcsöt önmagában kell enni, étkezés előtt vagy után 2-3 órával. (Attól függ melyik meddig emésztődik, az alma kb. 2 óráig).
De itt tényleg felesleges ilyenekről beszélni, hisz a fogyókúra teljesen más. :)
Régen én update-eztem, fogytam tőle, de ma már nem csinálnám. Mint írtam, a betegeskedésem alatt megismertem a helyes táplálkozás összes szabályát, sok új ételt, adalékot stb. Ezeket kellene átböngészni alaposan a fogyni vágyóknak és saját, egészséges táplálkozást kialakítani.
Miért kéne candida diétázni, ha az tiltja a vitamindús gyümölcsöt? Egyszerűen csak meg kell találni azokat az élelmiszereket, melyeket minden diéta tilt az emészthetetlensége vagy káros hatásai miatt. Persze a cukrokat, gabonákat, margarinokat általában mindenki tudja, de az adalékokat már nem, vagy mint említettem: a tejet.
De nme vagyok én senki, hogy itt okoskodjak, mindenki teszi, amit akar, csak gondoltam megosztom tapasztalataimat. :)
hát én egy orvostól nem is várom ezt, hogy azt mondja igen használ..
nekem az akkori nőgyógyászom miatt nullára ment az immunrendszerem, mert a gombára antibiotikumot írt. Azt nem is említem, hogy olyan hüvelyi tünetem volt hónapokon keresztül, hogy ülni alig bírtam..
A diéta és az ezüst kolloid segített, azóta nem jött elő. én hittem és hiszek a diétában, lehet azért is sikerült :)
2006-ban csináltam, már annyira nem emlékszem, de a hús nem rémlik, hogy azt tiltotta volna.
Most terhes vagyok és a savanyú almától a savam az egekben van, azért írtam az előbb :D hiába diétázom, nem használ.. :(
Nekem szerencsére azóta nem jött elő a candida, úgyhogy hatásos volt a diéta :)
Viszont, ha a fogyás miatt akarja valaki ezt a fajta diétát csinálni, akkor az szerintem nem a legjobb. Nagyon sok mindent elvonsz a szervezettől..
Pedig pont azért ajánlja minden candida diáéta csak a savanyű gyümölcsöt, mert azok lúgosítják a gyomrot. :) Refluxos vagyok, tapasztalatból mondom, hogy az édes gyümölcs savasít a magas cukortartalma miatt!
A szigorúbb candida diéta se hűst, se tejterméket, se tojást nem enged! Az utóbbi kettő nagyon tiltott, a hús - ha nagyon nem megy - csakis kevés szárnyas, de leginkább hal legyen!
Sok sikert hozzá!
A savanyú gyümölcs savat okoz nagyon, diéta mellett az sem jó :(
Én natúr csirke vagy pulykamellet ettem zöldségekkel a legtöbbet, üres húslevest..
Meg kell nézni melyik gyümölcsöt, zöldséget lehet és abból azért össze lehet állítani egy jó étrendet.
Én azt hittem candidám van pár hónappal ezelőtt ezért elkezdtem diétázni elég szigorúan, de savanyú gyümölcsöt pl. ettem. Őssz-vissz 5 kilót fogytam (annyi feleslegem is volt), de szerintem azéárt is, mert alig bírtam enni, annyira puffadtam.
Fogyás terén szerintem sokkla jobb, egyszerűbb é gyorsabb a paleolit "diéta", ez a candidás szerintem inkább arra jó, hogy megtanulj helyesen és egészségesebben táplálkozni!
Ha a szigorú diétát tartod be, akkor mennek le a kilók..
Én 4 hónap alatt 7 kilót fogytam, azért kellett abbahagynom, mert már elértem az alsó határt.
A diéta mellett ajánlom az ezüst kolloidot is!
Kitartást a diétához, nagyon nem egyszerű, de megéri!!!
További ajánlott fórumok:
- Diéták+leadott kilók, azaz ki milyen diétával mennyit fogyott és mennyi idő alatt?
- Szerintetek 3 hónap alatt napi 2 órás mozgással és 500 kalóriás diétával mennyit lehet lefogyni?
- Ti milyen diétával fogytatok le, vagy hogyan fogyóztok?
- Mennyi idővel fogytatok le és mennyit tornáztatok mellé?
- Mennyi idő alatt, mennyit fogytatok az atkinstől? És mennyire volt látványos?
- Ti mit esztek Atkins diéta során, és mennyit fogytatok?