Cam/Neonato babakocsi (beszélgetős fórum)
Szia!
Megvan még a babakocsi??
Köszi!
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne egy nagyon szép CAM x3 Cortina Evolution 2009-es modellkhaki,bronzos árnyalatban,amely csak 6 hónapig volt használva teljesen kompletten jóval ár alatt eladó,É-Mo.-on ingyen házhoz is visszük,az jelentkezzen a részletekért.
Nem akad el a kereke,de fixálható is. Bár én sosem fixáltam le.
Kerekei igaz hogy nagyok,de egy pattintással leszedhetők,így bizti befér a csomagtartóba.
Köszi
Elvileg nem akarom cipelni, csak az autóba berakni, mert mi falun lakunk, vásárolni viszont bejárok a közeli városba. Na meg nagy ritkán egy-egy boltba bevinni.
A bolygókereke sem akad el?
Nem volt nehéz. De mielött megveszitek a boltban,jól próbáld ki! Én is rázogattam,emelgettem,teljesen szétszereltem. Meggondolandó,elvileg nem egy olcsóság.
Én még azt szerettem benne,hogy a vázról teljesen le lehettem venni mindent. A legtöbb babakocsi,legalábbis akkoriban,úgy volt,hogy a sportrész fölött volt a mózeskosár vagy a hordozó. Na most ennél csak a hordozó volt a vázon,alatta semmi,így nem is volt olyan nehéz. Persze azért nem arra való,hogy az 5.-re cipelegesse az ember. :-)
Akkor talán el is dőlt a babakocsikérdés...
Nem nehéz megemelni sem ugye? Legalábbis amit a neten írnak súlynak nem a nehéz kategóriába tartozik
És mennyire stabil? Kicsit félek a 3 kerekűektől, de én is vagy a Cortina x3-ban, vagy az MB X6-ban gondolkozom.
Nálunk nem mindenhol jók a járdák, és szoktunk kirándulni is-földúton. Ott sincs vele gond?
A Cortinának klassz nagy kerekei vannak
Szia!
Nekem Cam Cortina X3 Tris van, 2,5 éve vettem. Én teljesen meg vagyok vele elégedve. Teljesen vázra szerelhető, a mi mini csomagtartónkba is belefért, kerekei egy mozdulattal leszedhetők, és nagyon könnyű volt vele közlekedni. Meg van hozzá minden ami kell. Nyáron érkezik a kistesó, a babakocsi úgy néz ki mintha új lenne. Fekete-bordó színben vettem.
Van valakinek Cam vagy Neonato babakocsija?
Mik a tapasztalatok?
További ajánlott fórumok:
- Milyen babakocsit vegyünk?
- Új Raf Pol King babakocsi tapasztalatok, kinek hogyan vált be...
- Ciki 3 éves gyereket babakocsiba ültetni?
- Anyós azt mondta, hogy adjuk el a gyerekünk kinőtt babakocsiját
- Milyen színű babakocsit vegyek, ha azt szeretném, hogy fiú is és lány is használni tudja?
- Buszon utazva miért kell kivenni a gyermeket a babakocsiból?