Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Callanetics tapasztalatok. fórum

Callanetics tapasztalatok. (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
3405. Peperina (válaszként erre: 3404. - Esperanza)
szept. 1. 20:31
Szia, jól elhanyagoltam a fórumot 🥹 igen, tornázok, de "hűtlen" lettem, a gyógytornász gyakorlatait csinálom, egyéb problémáim miatt is, + kerestem valami kardiót, a Ringa Dance-szel szemezek...
3404. Esperanza (válaszként erre: 3403. - Peperina)
aug. 7. 21:57

Szia, szètnyílt hasizom? Ez borzasztóan hangzik!

Hogy vagy azóta? Javult valamit?

Ma újra tornáztam..., 4 hét maradt ki, remélem már nem lesz olyan forróság, hogy ne tudjam folytatni!

3403. Peperina (válaszként erre: 3402. - Esperanza)
júl. 23. 21:46
Ööö... Ezt-azt🙂 Kedves előrelátó férjem jóvoltából pár éve már van klímánk, így a hőség nem hátráltat, de a túl nagy hasam ellen egy összetett támadást tervezek, aminek része az elhanyagolt szétnyílt hasizom elleni torna, vagyis át kell kicsit variálni az edzést.
3402. Esperanza
júl. 22. 22:07

Ma pontosan 2 hete nem tornázok...,

Neked sikerült Peperina?

3401. Peperina (válaszként erre: 3400. - Esperanza)
júl. 16. 19:19
Gratulálok 🙂 Engem ilyen öröm nem ért sajnos, de nem adom fel! 😇
3400. Esperanza (válaszként erre: 3399. - Peperina)
júl. 11. 12:17

Sziasztok, jól és nem fázom...!

Én vasárnap-hétfőn tornáztam utoljára, és a meleg miatt alig kaptam levegőt.

Várok egy kis enyhülést, mert ventilátor mellett sem megy, klímám nincs.

Viszont! Voltam strandon, és az utoljára decemberben használt bikini alsóm le akart csúszni, két oldalt szorosabbra kellett húzni. Nagyon örültem!

3399. Peperina
júl. 10. 21:48
Sziasztok, remélem jól vagytok 🙂 Részemről áttértem heti 4× a rövidített programra, a meleg meg a szabi előtti hajtás az oka, meg annak is, hogy nullás L***-s gyümölcsös sör függő lettem... az már szépen kezd látszani😁 de nem izgat, a komló meg a plusz Mg miatt kb. semmi sem 🙃
3398. Esperanza (válaszként erre: 3397. - Peperina)
júl. 6. 17:23

Úgy legyen, ámen!

Egyébként meg mindig van 1-2 ruha ami úgyis megmutatja az eredményt, ha ránk jön végre!

3397. Peperina (válaszként erre: 3396. - Esperanza)
júl. 5. 20:30
Nem is mérem már, elmenne a kedvem 🙄 Azzal én is úgy vagyok, hogy az a porcikám, amivel nem volt bajom, látvanyosabban változik, de hát meg kell vele békélni, hogy a legnagyobb változáshoz kell a legtöbb idő... De ezzel célt érünk, érzem 😇
3396. Esperanza
júl. 5. 10:57
Több idő kell...akartam mondani
3395. Esperanza
júl. 5. 10:55

Szerintem heti 3 teljes program biztosan többet ér, mint nálam a heti 4-6 közepes...

Ugyan a formálódást és feszesedést látom, és érzem, de 1 hónap után mértem centivel, és hát csalódás volt...

Hjja, de legalább a bokám, ami eddig is vékony volt, gyakorlatilag eltűnt :)

Azért nem adtam fel, lehet, hogy a korral vagy a rövidebb programmal idő kell?

3394. Peperina (válaszként erre: 3393. - Esperanza)
júl. 2. 07:24
Szia, bevallom, én eleve csak 3× terveztem egy héten, ez az, amit biztosan be tudok tartani. Tettem bele hídtartásos gyakorlatot is, de nem ér annyit, mint az eredetiek, szóval nem kell kísérletezgetni 😇
3393. Esperanza
júl. 1. 23:51

Sziasztok, én is ezt akartam kérdezni Porcicától:)

És Te Peperina hogy haladsz?

Nekem volt ma torna, de a múlt héten csak 3 jött össze ...de nem baj.

3392. Peperina (válaszként erre: 3391. - Porcica)
júl. 1. 21:23
Szia Porcica, hogy haladsz? Sikerült elindulni? 🙂
3391. Porcica
jún. 28. 07:55

Nekem is csak az alapgyakorlatok vannak meg, nem is hallottam még róla, hogy van továbbfejlesztett változat.

Peperina! Szerintem is meglátszik már a 7 alkalom! És valóban, a külső szem jobban látja :)

Én vasárnapra tervezem az elsőt, de ha ma bele tudom szorítani a napomba, akkor ma este szívesen belevágnék.

3390. Esperanza
jún. 27. 19:33

Sziasztok!

Porcica, köszi a tapasztalatokat!

Rendesen akarom én csinálni a csípő gyakorlatokat...annyira koncentrálok, hogy levegőt is elfelejtek venni! Ezáltal szétdurran a fejem:)

Peperina, a külső szem jobban észreveszi a változást mint mi magunkon! A 7 alkalom már biztosan látszik!

Nekem Anyukám mondta tegnap, hogy 2 oldalt kezd "horpadni " a hasam...na de középen még gömböcke.

Hajrá Csajok!

3389. Peperina
jún. 27. 19:08
Van olyan klasszikus callanetics gyakorlat, ami hídtartás-szerű? Csak a kek könyv van meg, de interneten mintha láttam volna róla képet.
3388. Peperina (válaszként erre: 3387. - Porcica)
jún. 27. 17:55
Csak azt számolom, ami rendszeres volt már, az úgy 7.
3387. Porcica (válaszként erre: 3386. - Peperina)
jún. 27. 14:47

Szia Peperina!

Nagyon jól hangzik! :)

Hány alkalmon vagy túl:

Igazad van, jobb rendszertelenül is, mint sehogy sem. :)

3386. Peperina (válaszként erre: 3385. - Porcica)
jún. 27. 13:51
Szia, de jó, hogy te is itt vagy! ne gondolkozz rajta sokat🙂 Az elején nekem se jött össze mindig, de akkor is éreztem, hogy a kihagyások ellenére is mindig erősebb vagyok, sokkal könnyebben megy. Ma pedig megkaptam a bókot egy kolléganőtől, hogy "nagyon egyben vagyok" 😇 Én ugyan nem látok sok változást, de ez nagyon feldobott 🙂
3385. Porcica (válaszként erre: 3384. - Esperanza)
jún. 27. 08:01

Szia Esperanza!

Köszönöm szépen! :)

Még nem kezdtem el tornázni, csak menetben vagyok, hogy kezdeni kellene. Ki kell alakítanom rá a menetrendet.

A régi tapasztalataim azok, amik miatt újra a callan felé fordulok. Nekem a felkarom az egyik kritikus pontom, genetikailag vastag, és kötőszöveti gyengeségem is van. A callanetics kargyakorlatai gyönyörűen meg tudják formálni, nekem ez az egyik legerősebb tapasztalatom, a leglátványosabb nálam a karom változása volt anno. Fontos, hogy a gyakorlatok lelkiismeretesen meg legyenek csinálva, mert akkor 1 alkalom annyit ér, mint 3 összecsapott. Én így tapasztaltam.

Szóval hajrá nekünk!

Nagyon örülök, hogy fellendülőben van a fórum, és nem vagyok egyedül az újrakezdéssel! :)

3384. Esperanza (válaszként erre: 3383. - Porcica)
jún. 26. 23:46

Szia Porcica! Emlékszem a nevedre a régi fórum hozzászólásokból, jó, hogy itt vagy Te is!

Gratulálok a friss diplomádhoz!

És várjuk a régi tapasztalataidat, bármit, ami motivál minket is :)

3383. Porcica
jún. 26. 09:39

Sziasztok!

Bő 1 hónapja néztem rá a fórumra, mert nagyon gondolkodtam, hogy újra elkezdek tornázni, de nem volt semmi aktivitás. Örömmel látom, hogy már vagytok hárman is, akik tornáztok. Csatlakoznék.

8-10 éve callan-oztam utoljára, és nagy szükségem lenne rá. Irodai munka, 47 évesen, egy frissen letett diplomával a hátam mögött itt az idő az újrakezdésre. :)

3382. Peperina (válaszként erre: 3380. - Jennyvagyok)
jún. 24. 20:37
Szia 🙂 Ebben én is bízok, de már az is jó, hogy nem fáj 🙂 Azért jó ide írni, mert így nem felejtem el, hogy akármennyire nyűgös néha elkezdeni a tornát, célom van vele és segít. Kitartást mindenkinek 😘
3381. Esperanza (válaszként erre: 3379. - Peperina)
jún. 23. 20:42

Akkor nem unatkozol!:))

Nekem csak 4 jött össze a héten a saját programból, a piros betűs első két napon nem ment...de a semminél jobb.

3380. jennyvagyok (válaszként erre: 3375. - SzánI.)
jún. 23. 08:37

De jó hogy újra aktív a fórum. Jó lenne tornázni is. Sokat fogytam és rossz a testtartásom. Magyarul, görbe a hátam.

Jó lenne javítani rajta.

3379. Peperina (válaszként erre: 3378. - Esperanza)
jún. 22. 22:43
Szia 🙂 eddig terv szerint, megy a heti 3, de én is megküzdöttem a meleg miatt. Plusz kitört a nyári szünet, ami fiúgyerekkel plusz mozgásos programokat jelent, úszkálás, biciklizés, kisebb túrák a láthatáron, és még a kondiparkok, amiket tavaly fedezett fel. Szeretne erős lenni, amiben az anyja a partner😇
3378. Esperanza
jún. 21. 20:08

Mai torna teljesítve csajok, forgó ventilátor előtt..., de így is kemény volt.

És Ti?

3377. Esperanza (válaszként erre: 3375. - SzánI.)
jún. 20. 20:48

Szia! Úgy tudtam, hogy csak Peperina és én, de ezek szerint Te is?

Én tornáztam ma, de ez a meleg nem csinál nagy kedvet hozzá!

3376. Peperina (válaszként erre: 3374. - SzánI.)
jún. 19. 20:44
Szia 🙂 kb. 2 liter/nap, a meleg miatt lehet több kell. Szedek, de már a doki is mondta, h emeljem az adagot, csak mindig elfelejtem...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook