Callanetics tapasztalatok. (beszélgetés)
Szia, szètnyílt hasizom? Ez borzasztóan hangzik!
Hogy vagy azóta? Javult valamit?
Ma újra tornáztam..., 4 hét maradt ki, remélem már nem lesz olyan forróság, hogy ne tudjam folytatni!
Ma pontosan 2 hete nem tornázok...,
Neked sikerült Peperina?
Sziasztok, jól és nem fázom...!
Én vasárnap-hétfőn tornáztam utoljára, és a meleg miatt alig kaptam levegőt.
Várok egy kis enyhülést, mert ventilátor mellett sem megy, klímám nincs.
Viszont! Voltam strandon, és az utoljára decemberben használt bikini alsóm le akart csúszni, két oldalt szorosabbra kellett húzni. Nagyon örültem!
Úgy legyen, ámen!
Egyébként meg mindig van 1-2 ruha ami úgyis megmutatja az eredményt, ha ránk jön végre!
Szerintem heti 3 teljes program biztosan többet ér, mint nálam a heti 4-6 közepes...
Ugyan a formálódást és feszesedést látom, és érzem, de 1 hónap után mértem centivel, és hát csalódás volt...
Hjja, de legalább a bokám, ami eddig is vékony volt, gyakorlatilag eltűnt :)
Azért nem adtam fel, lehet, hogy a korral vagy a rövidebb programmal idő kell?
Sziasztok, én is ezt akartam kérdezni Porcicától:)
És Te Peperina hogy haladsz?
Nekem volt ma torna, de a múlt héten csak 3 jött össze ...de nem baj.
Nekem is csak az alapgyakorlatok vannak meg, nem is hallottam még róla, hogy van továbbfejlesztett változat.
Peperina! Szerintem is meglátszik már a 7 alkalom! És valóban, a külső szem jobban látja :)
Én vasárnapra tervezem az elsőt, de ha ma bele tudom szorítani a napomba, akkor ma este szívesen belevágnék.
Sziasztok!
Porcica, köszi a tapasztalatokat!
Rendesen akarom én csinálni a csípő gyakorlatokat...annyira koncentrálok, hogy levegőt is elfelejtek venni! Ezáltal szétdurran a fejem:)
Peperina, a külső szem jobban észreveszi a változást mint mi magunkon! A 7 alkalom már biztosan látszik!
Nekem Anyukám mondta tegnap, hogy 2 oldalt kezd "horpadni " a hasam...na de középen még gömböcke.
Hajrá Csajok!
Szia Peperina!
Nagyon jól hangzik! :)
Hány alkalmon vagy túl:
Igazad van, jobb rendszertelenül is, mint sehogy sem. :)
Szia Esperanza!
Köszönöm szépen! :)
Még nem kezdtem el tornázni, csak menetben vagyok, hogy kezdeni kellene. Ki kell alakítanom rá a menetrendet.
A régi tapasztalataim azok, amik miatt újra a callan felé fordulok. Nekem a felkarom az egyik kritikus pontom, genetikailag vastag, és kötőszöveti gyengeségem is van. A callanetics kargyakorlatai gyönyörűen meg tudják formálni, nekem ez az egyik legerősebb tapasztalatom, a leglátványosabb nálam a karom változása volt anno. Fontos, hogy a gyakorlatok lelkiismeretesen meg legyenek csinálva, mert akkor 1 alkalom annyit ér, mint 3 összecsapott. Én így tapasztaltam.
Szóval hajrá nekünk!
Nagyon örülök, hogy fellendülőben van a fórum, és nem vagyok egyedül az újrakezdéssel! :)
Szia Porcica! Emlékszem a nevedre a régi fórum hozzászólásokból, jó, hogy itt vagy Te is!
Gratulálok a friss diplomádhoz!
És várjuk a régi tapasztalataidat, bármit, ami motivál minket is :)
Sziasztok!
Bő 1 hónapja néztem rá a fórumra, mert nagyon gondolkodtam, hogy újra elkezdek tornázni, de nem volt semmi aktivitás. Örömmel látom, hogy már vagytok hárman is, akik tornáztok. Csatlakoznék.
8-10 éve callan-oztam utoljára, és nagy szükségem lenne rá. Irodai munka, 47 évesen, egy frissen letett diplomával a hátam mögött itt az idő az újrakezdésre. :)
Akkor nem unatkozol!:))
Nekem csak 4 jött össze a héten a saját programból, a piros betűs első két napon nem ment...de a semminél jobb.
De jó hogy újra aktív a fórum. Jó lenne tornázni is. Sokat fogytam és rossz a testtartásom. Magyarul, görbe a hátam.
Jó lenne javítani rajta.
Mai torna teljesítve csajok, forgó ventilátor előtt..., de így is kemény volt.
És Ti?
Szia! Úgy tudtam, hogy csak Peperina és én, de ezek szerint Te is?
Én tornáztam ma, de ez a meleg nem csinál nagy kedvet hozzá!