Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Burgonyapogácsa recept

Burgonyapogácsa recept

A Burgonyapogácsa hozzávalói:
20 dkg áttört burgonya
20 dkg vaj
20 dkg liszt
kevés só


A Burgonyapogácsa elkészítési módja:
Dolgozd össze a hozzávalókat, ezután tedd hideg helyre. Pihentetés után hajtogasd össze, majd 2 cm vastagra nyújtsd ki, ha pedig ezzel megvagy, vagdald be késsel, pogácsaszaggatóval szaggass belőle köröket, és kend meg tojással. Süsd forró sütőben szép pirosra.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A burgonyapogácsa elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook