Bundázott palacsinta töltve recept
A Bundázott palacsinta töltve hozzávalói:Kimaradt pörkölt vagy bármilyen húsos,vagy májas étel amit le lehet darálni.
Palacsinták,amit egy kicsit sűrűbbre kell kavarni,mint az édeset.
Panirozáshoz:liszt
tojás
zsemlemorzsa
Olaj a sütéshez.
A Bundázott palacsinta töltve elkészítési módja:
Én ezt a fajta töltött palacsintát azért találtam ki,mert sokszor kimaradnak a pörköltek,fokhagymás húsok,vagy éppen a hagymás máj. Egyszerűen ledarálom a kimaradt dolgokat,sütök ki egy kicsit sűrűbb palacsintatésztából palacsintákat,mikor kihűltek a palacsinták a közepére töltöm az éppen aktuális ledarált húst,májat négyszögletűre hajtogatom.A két végét egymásba dúgom,bepanírozom mint a rántott húst.Forró olajban kisütöm.
Hagyjuk jól kihűlni a palacsintát,mert ha forrón tesszük bele a darálékot,akkor a zsír kiolvad.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: tnde, 2010. febr. 9. 12:04
A bundázott palacsinta töltve elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.