Bulizáshoz keresek társaságot (beszélgetés)
Szia!
Nincsenek barátaid, barátnőid? Szerinted ki menne el egy fórumon megismert, sosem látott emberrel.
A te dumád még uncsibb!!!!!!!:DDD
Hallgass az alattam levő (Ölelés) javaslatára!
Még ilyenebbek :)
Megkeseredett rosszindulatú idősebb nők járnak leginkább erre az oldalra. A korosztályod nem igazán képviseli magát.
Sok sikert a kereséshez! Próbáld meg más fórumokon is.
Hát tudod, itt "csak" ilyen emberek vannak🤷♂️😆, akik válaszolnak, mégha neked nem is tetszik!! Egyébként egyáltalán nem mindegy, hogy kérdezel egy ilyen témában!!
Ezért tényleg kár volt regisztrálnod!!!!
Hogy a bánatba gondolod hogy privát üzenetet küld valaki, mikor ANONIM vagy????🤔
Uristen, milyen emberek vannak itt🤦♀️ ha ezt tudom nem is regisztrálok.
Nem teljesen mindegy hogyan kérdezem? Ha valaki bulizni szeretne az ír privát üzenetet aztán bejelöljük egymást más platformon. Ha embereket keresek, akikkel találkozni szeretnék, úgyis fel kell vállalnom magam nem gondolod?
Már bocs, de ha ilyen kérdést felteszel, miért nem vállalod magad, csak anonimban mered kérdezni???🤔
Szerintem ez nagyon gáz!!!
Én többször buliztam már így. Akár online ismerkedés után, de más társaságokkal is jó bulikat csináltunk akiket ott láttunk először. Soha semmi gond nem volt szerencsére.
Többen mai napig közeli barátaim.
Sziasztook!
18 éves lány vagyok, és jövőhét csütörtökre (04.07.) keresek egy korombeli lányt aki szívesen eljönne velem bulizni. A Heaven clubban lesz egy One Directionos buli, ha valaki szereti őket és jönne velem, írjon:)
További ajánlott fórumok:
- Mivel Töltöd azt a szabadidőd mikor egyedül vagy, épp nincs ott a párod vagy családod vagy társaságod, és tennivalód sincs?
- Feszengek a társaságokban.
- Társaságot keresek bulizáshoz
- Nudista strandra társaságot keresek
- Bulizáshoz társaságot keresek Budapesten
- Kismama klubot vagy más anyukás társaságot keresek Gödöllőn. Merre keresgéljek?