Budapesten éjszakai buszmenetrenddel kapcsolatban segítsetek! (beszélgetés)
Kedves kérdező!
Válaszom a következő: ha buszra nem is,de villamossal könnyen megtudod közelíteni a célállomást Nyugati-pu-t...és pediglen:
Déli-pu-tól el kell jutnod a Széll Kálmán térre (Moszkva tér)és onnét a 6-4-es villamossal meg közelítheted a fent kérdezett pu-t.
remélem segíteni tudtam...:)
sok sikert és jó utazást!
üdvözlettel...
Szia! Sajnos csak ezzel tudok segíteni. Esetleg a pu. információjánál tudnak felvilágosítást adni.
Én nem szívesen várnék egy buszmegállóban éjszaka:(
Szerencsés utat!!!
Ha nincs sok csomagod akkor legegyszerűbb a Széll Kálmán térig (volt Moszkva tér) elsétálni kb. 1 km és a 4-es vagy 6-os villamosra szállni. Onnan az 5. megálló. Ha nem akarsz annyit se gyalogolni, akkor BKV útvonaltervező ....
Van egy éjszakai busz, amelyik megy az Óbuda buszgarázsba .... az útvonaltervezőben megtalálod.
Az útvonaltervező azt írja menj a széna térre a 960-as éjszakaival(déli pu-tól megy elvileg 00:41 kor), a széna tértől 4-6 villamossal a nyugatihoz.
Gyakorlati tanácsom nincs,ezen az útvonalon még nem mászkáltam éjszaka.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Van valakinek tapasztalata az ortokeratológiai (OK, más néven éjszakai) kontaktlencsével kapcsolatban? Hol foglalkoznak ezzel?
- Melyik gyermek gastroenterologiával érdemes felvenni a kapcsolatot minél rövidebb előjegyzésért Budapesten?
- Elséve Full Restore 5 Éjszakai szérummal kapcsolatban mik a tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata a vega teszttel kapcsolatban? Hol végeznek ilyet Budapesten?