Budapest III. kerület, Óbuda, Csillaghegy, Békásmegyer lakosai :) (beszélgetés)
Sziasztok, látom már nem nagyon aktív a fórum, de hátha....
Mi most tervezzük, hogy Csillaghegyre költözünk. Épp lakásokat nézegetünk. Van egy majdnem négy éves és majdnem 8 hónapos fiam. Szeretnék néhány információt. Milyen a környék, tömegközlekedés, játszótér, óvodák....most Őrmezőn élünk, és imádom a környéket, de szeretnénk nagyobb lakást. És hát közelebb kerülne a férjem a munkahelyéhez, ami szintén pozitív változás lenne. Köszi előre is a válaszokat!
Szép vasárnap délutánt,
Anikó
Igen,nálunk is az volt a gond,mint kiderült,hogy a köldökzsinór a nyakán volt,az húzta őt vissza ill. még rövidebb is volt,ezért se tudott megszületni.
Nálunk a vége felé romlott a szívhang is,akkor megpróbálták forgatni,de arra sem javult...ekkor jött a császár.
AB-t én is kaptam.
Egyébként igaz,tényleg megéri...ha kell,mindennap végig csinálnám,miatta,Ő érte :-)
Teljesen problémamentes,tök jó terhességem volt,így meg se fordult a fejemben,hogy a szülésnél bármi gond lehet.
Vidáman,boldogan mentünk,mikor elfojt a magzatvizem.
Röviden írom:nehezen tágultam,oxytocin infúzió,majd epidurál,mert azt mondták,az kicsit gyorsítja a tágulást.A doktornőnek hetedik próbálkozásra sikerült betenni az EDA kanült...nem részletezem,szültél te is,3 perces fájásoknál,ez azért kissé megviselt...
Majd jöttek a tolófájások,a fejét már látták is,de visszacsúszott,ezt ismételtük 3X.
De ekkor már 12 órája vajúdtam,nagy volt az elfojt magzatvíz miatt a fertőzés veszély is.
A lényeg,hogy úgy döntöttek,akkor császár...de már nem volt idő,hogy beérjen a következő adag érzéstelenítő adag,így azonnal elaltattak...és életmentő császárral végül megszületett Angelika :-) Épen,egészségesen,10-es apgarral :-)
Nálunk is nagy a szerelem! :-)
Másodikat nem tervezünk,elég "horror" volt a szülés...nem akarjuk kísérteni a Sorsot.. :-(
Pindurka is kislány lesz apa nagy örömére:))) Akkor a szerelem Rozival is, hogy én féltékeny vagyok:D
Nálatok lesz második?
Köszi!
A tiéd is cuki! :-)
...és a pocakban ki lakik?Tudjátok már?
Mi a Rómain,a Monte Cristo Hotel-nél.
Most látom,hogy Te is babázol :-)
Mekkora a babád?
Angi most 7,5 hónapos.
Szia!
Végre valaki! :-)
Elég "kihalt" ez a fórum,mióta én itt vagyok...
Te merre laksz?
Sziasztok!
33 éves vagyok,4 hónapos kislányommal vagyok itthon,Rómain lakunk,szívesen ismerkednék,beszélgetnék itteni anyukákkal!
Sziasztok!
Tervezem, hogy a III kerületbe veszek panel lakást. Azt mondta az ismerősöm, hogy Békásmegyer hegy felőli oldala az jó... Dunai oldallal mi a gond? Milyen Békásmegyeren a közbiztonság? Milyen ott élni? Óbuda? Megköszönném, ha segítenétek.
Telefonos ügyfélszolgálaton dolgozom.
Ennél többet nem tudtam a topicért tenni....
43 éves vagyok, van egy fiam, óvónőként dolgozom. A hobbim az alkotás, Vagyis; minden, amihez kézügyesség kell! :)
Egyébként Békáson a hegy felöli oldalon élek.
Te ki/mi vagy? :)
További ajánlott fórumok:
- Melyik kerületben laknátok legszívesebben Budapesten?
- A Budapest X. kerületében található Bajcsy kórházban kit ajánlanátok szülészorvosnak és szülésznőnek?
- Milyen lesz Budapest jó kerületéből egy rossz kerületébe költözni?
- III. kerületben Csillaghegy és környékén gyerekorvosokról szeretnék érdeklődni
- 3. kerületi (Békásmegyer, Csillaghegy) autista gyermeket nevelő anyukákkal ismerkednék
- Ismeri valaki Budapest III. kerületében a Corso cukrászdát? Valahol Békásmegyeren van, a piac mellett.