Brummogós mackó; vagy vézna géza (pasikat illetőleg) (beszélgetés)
Mackó! Amolyan békés természetű, nem morgós...
Akihez hozzá lehet bújni, ha átölel, érzed, hogy ott van... :-))))
A 3. típus legtöbbje szerintem keserű és tesz róla, hogy a társa életét is megkeserítse...
Izompacsirta macho... Semmi biztonság...
Hátt a mai napot nagyon elcsesztem.
Elmentem, megláttam, csak ő engem nem.
A nagy "sörhas" elrettentett a további személyes találkozástól.
így a végén elmentem.
Bezzeg egész végig hazafelé ez járt eszembe h mi a fenéért a külsőt néztem pocak téren.
Hazaérvén beszéltünk tel, később sms.
EErre egyből kaptam egy választ ami bár nmvolt bő beszédű de lényegretörő volt: Beszélünk majd róla.
Az én párom mackós tipus,de nem a kövér hanem az a fajta aki olyan kis husis és ez szeritem igy jó!
Én sem vagyok vékony, se kövér átlagos testalkatom van így egész jól mutatunk egymás mellett!!!:)
Az előbb küldött mms egy képet. hátt így már nemmondhatom nagymedvének, inkább kis mackónak csak.
egyre jobban kezd megtetszeni, kiv leszek ezekután a péntekre, viszont már jobb meglátásokkal indulok neki.
nem véletlen kelt életre a mondás, miszerint az ellentétek vonzák egymást :))))
Viszont azért ahhoz, h neked mackód lesz-e, vagy vézna Gézád, azért neked is lesz pár szavad, h itt lesz az ideje :))))
És ez az én részemről csal általánosítás volt, ami megfigyelésen alapul, de mint mondtam, van kivétel! :))))
ezexerint hozzám a mackó fog illeni úgymond?
bár igaz ami igaz, unokatesóm alig volt 55kg, a pasija meg majd 130kg. Ugyanez a felállás keresztfiam szüleinél is.
:) Véleményem szerint nem kevés. Arra gondoltam, amit itt a fórumon valaki már megfogalmazott női szempont szerint. Nyilván minden pasi szeme megakad egy dekoratív, csinos nőn. De az csak a hideg külső. "villogni" lehet vele, de a komoly párkapcsolathoz ez kevés lesz. Ott már döntően nem a külső határozza meg a pasik választását sem.
(Tizenéves voltam, egy boltban megláttam egy gyönyörű fiatal lányt, eladó volt :) persze hogy ráhajtottam én is. De aztán pár hét után kiderült, hogy a temperamentuma, stílusa, modora olyannyira nem jött be nekem, hogy kis túlzással futva menkültem. )
sziasztok...
ezzel en is igy vagyok...inkabb a Mackos...de volt mar vezna, pont jo...kigyurt...es minden fele...szerintem, a lenyeg a ...SZIKRAN van...nah, es a SZERETETEN... a tobbi csak reszlet kerdes...
További ajánlott fórumok:
- Mi vonzza szerintetek a pasikat a mai szemtelen tinikbe?
- Miért zavarja a pasikat az, ha a feleség esetleg a napi robot után éjfélig a gép előtt ül, és netezik?
- Tudja már valaki, milyen új határozatot hozott ma a kormány a GYED-et ill. a GYES-t illetőleg?
- Visszatérés munkába gyed után: milyen verziók vannak a felgyűlt szabadságot illetőleg?
- Tartósan beteg, illetőleg súlyosan fogyatékos gyermekről az igazolás hogyan van helyesen kitöltve?
- Van valakinek tapasztalata Budapesten Smile Centerről, illetőleg Dr. Bodrogi Attiláról?